2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
پروانه جان خوبی؟ برای کاهش وزن چه کارهای انجام میدی ؟من پیاده روی دارم یه کم حجم غذاهام کم کردم ولی ...

عزیزم منم پیاده روی متفورمینم میخورم شامم سالاد میخورم اگرم غذا بخورم نونی باشه بدونه نون برنجم باشه دوقاشق میخورم خدایی من هفته ای یک کیلو دو کم میکنم اگه دقیق رعایت کنم ولی متاسفانه به خاطره داروهای تخمک کشی کمی وزنم باز بالا رفته انشالله تاعید درستش میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴تاشو دادیم فردا بعد از ظهر جوابش میاد از استرس دارم میترکم😁😁

منم استرس شمارو دارم خودمم خدا بخواد همین روزا رو دارم احتمالا منم ۴تا تعیین جنسیت کنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم منم پیاده روی متفورمینم میخورم شامم سالاد میخورم اگرم غذا بخورم نونی باشه بدونه نون برنجم باشه ...

پس داروهای تخمک کشب برای ادم پف میاره من میگم این چند روزه اینقد از خودم بدم میاد حس پف پفی به خودم دارم قبل شروع سیکل سه کیلو کم کرده بودم الان انگار دوباره شدم همون ادم قبلی حالا تو خوراکم خیییلی رعایت میکنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
دوستان چند روز قبل از تخمک کشی شوهرم باید تخلیه داشته باشه؟؟؟

چون تعیین جنسیتی  اسپرم هر چی تازه تر بهتر  

۲ تا ۳ روز بیشتر فاصله نیفته بینش 

دکتر همسر من که گفت دو روز بیشتر نشه 

بچه ها  

الان به جای سرم ivig همه جا سرم لیپوفید میدن؟

این سرم ر قبل دیدن قلب مصرف میکنم یابعد دیدن قلب جنین؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

کسی سرم لیپوفید رمصرف کرده؟ طریقه مصرفش چطوری یه؟ مثل سرمivigباید تو زمان زیاد یکی دوساعته باید تزریق شه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اول بارداری تشخیص دیابت دادن؟ من اگه احتمال میدادن من پلی کیستیت بودم فک کنم از اول متفورمین می‌خورد ...

قبل انتقالم پارسال، توی آزمایشهای تکمیلی سقط مکرر که انجام دادم، تشخیص مقاومت به انسولین دادند. یعنی از پارسال قبل اینکه وارد سیکل بشم روزی سه تا متفورمین برام تجویز کردند. ولی از همون موقع خودم گاهی حواسم بود اصلا شیرینی نمیخوردم یا کم میخوردم. الان هم به جز مربا به که گاهی با صبحانه میخورم، زیاد شیرینی و این چیزها نمیخورم (البته دلم گاهی میخواد و میخورم🙈). برنج اکثرا هفته ایی یه بار میخورم. غذاهام رو سعی میکنم با یه تیکه نون غلات بخورم (نون رو هم گاهی خودم درست میکنم). پاستا و سیب زمینی هم نهایت هفته ایی دوبار. ولی غذامون رو نهایت بین ۷ تا ۷:۳۰ عصر میخوریم و بیشتر سبزیجات، مثل سالاد و کدو و بادمجون و یا لوبیا و عدسی و اینجور چیزها استفاده میکنم (من و همسرم هیچکدوم گوشت بجز گاهی چرخ کرده نمیخوریم، که چرخ کرده رو هم به خاطر کمبود آهنم، گاهی واسه غذاهام استفاده میکنم). اگه شب خیلی گرسنه بشم یه سیب میخورم. معمولا هم ۱۱ میرم بخوابم ولی خوب گاهی تا ۱۲ هم بیدارم.