2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
سلام خانما من امروز ویزیت ماهانه داشتم خداروشکر نی نی خوب بود اخر ماه ازمایش قند دارم ‌وسونوی و ...

ای خداااااای من، الهی همینطور بیایین و خبرای خوب بهمون بدین

خداروشکر شادی جون، از ادامه بارداریت لذت ببر و کیف کن با تودلیت

ممنون از اینکه خبر خوبتو برامون به اشتراک گذاشتی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه شماهم؟ چی بگم که خودت از من آگاه تری دوستم     ولی هرچی که هست برات بهترین پیش بیاد ا ...

آره برای منم پیش امده 

همینطور برای شما عزیزم ..نه من متاسفانه اصلا فیزیوتراپی خوب نمیشناسم .حالا بزارین از دوستام بپرسم کجا فیزیوتراپی خوب سراغ دارن اگه اطلاع داشتن بهتون خبر میدم ..شما مشکل بالا رفتن ضخامت دارین؟ فریتل سی ام و ال آرژنین و پیاده روی خیلی موثر هستش تو بالا رفتن ضخامت و وضعیت خوب رحم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم ..چه حس خوبی 🙂🙂🙂🥰🥰🥰 ان شاالله قسمت هممون بشه 🤲🤲🤲 تصورشم شیرینه 

ایمان دارم که به زودی این حس واقعی میشه و لذتشو می بری

ان شاءالله دوستم  

ایمان دارم که به زودی این حس واقعی میشه و لذتشو می بری ان شاءالله دوستم    

خدا از دهنتون بشنوه 🥰🥹 به همچنین عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام. من دکترای مام رو نمیشناسم. دکترم رحمانپور بود الان دوتا نی نی تو راه دارم و هفته هشت بارداری ...

ای جانم دوقلو بودن 🥰 به سلامتی ان شاالله 🤩🤩

آره برای منم پیش امده  همینطور برای شما عزیزم ..نه من متاسفانه اصلا فیزیوتراپی خوب نمیشناسم .ح ...

ممنون عزیزم

نه خداروشکر ضخامت خوب میره بالا، مگه برای کسایی هستش که مشکل ضخامت دارن؟

هر چی که تو ذهنم هست و می خواستم انجام بدم البته همه چی رو اول و آخر خدا باید بخواد 

@mehremah   سلام ختم سوره ی یس به نیت شماست انشالله حاجت روا بشی

پروانه جون چطورین ؟ نتیجه پانکچرتون چطور شد؟

ممنون عزیزم نه خداروشکر ضخامت خوب میره بالا، مگه برای کسایی هستش که مشکل ضخامت دارن؟ هر چی که تو ذ ...

دقیقا اول و آخر خواست خداست که ان شاالله خواستش با خواست ما یکی بشه 🤲🤲 نمیدونم من فکر کردم برای کسایی که مشکل ضخامت دارن مفید باشه احتمالا برای همه مفید باشه ضرر نداره .سحر جان فکر کنم بهتر اطلاع دارن و بیشتر میتونن توی این زمینه کمکمون کنن

دقیقا اول و آخر خواست خداست که ان شاالله خواستش با خواست ما یکی بشه 🤲🤲 نمیدونم من فکر کردم برای کس ...

بله قطعا همینطوره

ان شاءالله  

راستشو بخوای من ی روز کامل تحقیق کردم بهم الهه میری و پیشنهاد دادن ولی خوب ظاهرا رفته ایتالیا و بعد از عید گفتن میاد

یه کلینیک دیگه هم تماس گرفتم فک کنم رسا بودش گفت حتما باید دکتر تجویز کنه و حداقل باید 15 جلسه انجام بشه، دیگه این که گفت با نسخه دکتر انجام میدن منم منصرف شدم

سلام بچه ها دوماهه تو سیکل ivfهستم داروهای تقویتی رو گرفتم و ال دی مصرف کردم امروز سوم پریودی سونو شدم گفتن پولیپ دارم یدونه باید عمل هیسترو انجام بدم کسی انجام داده تحربه شو بگه ممنون میشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....