2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام من تقریبا مثبت شدم ولی هنوزمعلوم نیست تا ازمایشمو تکرار کنم روز 14ولی منم تخمدانام تیر میکشید ا ...

ب سلامتی ان شاالله تکرارآزمایشت بتا عالی باشه

میشه بیشتر بگی از علایمت

من شب اول که تیرکشیدن تخمدان بود، روز دوم هم زیر دلم دردمیکرد ،حس میکنم شکمم گرفته یا نفخه نمیتونم تشخیص بدم،امروزم که روز سومم بود دردپریود خفیف داشتم

سلام عزیزدلم ممنونم ازتون لطف کردین ،منم قسمت شد دررجوار حرم مطهر امام رضا ع هستم حتما به نیت حاجت ش ...

خوشا به سعادت شما

ان شاء الله در شب عید بزرگ مبعث عیدی تون رو از امام رضا بگیرید🤩

خیلی ممنونم که بنده حقیر رو یاد کردید لطف بزرگی کردید⚘️ برام خیلی ارزشمنده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

ان شاءالله به حق موسی بن جعفروبه حق مظلومیتش هرچه سریعتر کسالت ازتون دوربشه وسالم وسرحال بشید⚘⚘⚘🙏

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم عزیزم والا من از اول زندگیم اولین باره میخوام جابه جا شم جون از ایران که اومدیم اینجایی که هس ...

عزیزم منم برا همین میگم چون فقط کسایی که کم اسباب کشی کردن  اون لذت خونه تازه رو متوجه میشن 

منم دو بار اساس کشی داشتم یکیش بعد عروسی ام بود چهار سال موندیم یکیش هم 8سال پیش بود که اینجاییم  هر دوبار هم خونه نو بودالان یکسالی میشه هوس خونه تازه میکنم🤗🤗

مدام بشوهرم میگم دوست دارم خونه امون رو عوض کنیم فقط واسه تازه تر شدنش  بازم دلم نمیاد چون خونه مون رو با وسواس انتخاب کرده بودم

انشاالله بعد جابه جا شدنت شاید این حس منو داشتی

@لیلوا     @درنادیان     سلام عزیزانم دیشب وامشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد ...

مرسی عزیزم که اینهمه قلبت مهربون و بزرگه و برای همه مون خیر خواهانه دعا میکنی الهی خدا همیشه باهات باشه و دعاهات رو بشنوه  خدا اجرت بده 

سلام عزیزم خوبی انشاالله بسلامتی زایمان کنی  شما تا چند هفته امپول انوکسا و شیاف پروژسترون داش ...

ممنونم طوطیا جان سلامت. باشی 

شیاف تا ۳۶ هفته انوکسا هنوز مبزنم چون مشکل انعقادی دارم 

شیاف هم بخاطر دهانه رحمم ک سرکلاژ شدم اینقد ادامه‌ دادم 

در کل دکتر طبق شرایطت‌در نظر میگیره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره بهارک‌جان جغد شدم انگار اصلا شبا خوابم نمیبره 🥲

منم شدیدا کم خواب شدم البته من سه ماهه اولم همینجور بودم بعد تو سه ماهه دوم بهتر شدم الان ی دو هفته ای هست دوباره کم خواب شدم مدام هم کسلم و بی حال چون خواب خوبی ندارم

[QUOTE=274868788]خوشا به سعادت شما ان شاء الله در شب عید بزرگ مبعث عیدی تون رو از امام رضا بگیرید🤩 خیلی ممنونم که ...[/QUOTEفدای محبتتون بزرگوارین انشالله که هممون امشب عیدیمون رو  بگیریم انشالله که هیچ زنی ارزوی مادرشدن تو دلش نمونه 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
ب سلامتی ان شاالله تکرارآزمایشت بتا عالی باشه میشه بیشتر بگی از علایمت من شب اول که تیرکشیدن تخمدا ...

من یه دوروز احساس نفخ میکردم اولاش بیشتر دلدرد پریودی داشتم الان ک روز 13فقط یه گاهی دلم تیر میکشه اها اون اولم نمیدونم سردیم شده بود یا از بارداری بود دهنم اب جمع میشد هی یکمم تکرر ادرار داشتم روزا اول 

من یه دوروز احساس نفخ میکردم اولاش بیشتر دلدرد پریودی داشتم الان ک روز 13فقط یه گاهی دلم تیر میکشه ا ...

ان شاالله که خیره  ،بعدازخدای مهربون دلم گرمه به امام رضاوحضرت ام البنین خیلی ازشون خواستم دعا کنن ان شاالله که دل هممون شادبشه ب زودی