2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست

سلام عزیزان  ببخشین سوالی داشتم  من پلی کیستیکم ولی بخاطر کم کردن وزن و متفورمین و....۶ماهی میسه خودم پریود میشم  چندین بار خم سونو رفتم روز۱۴ پریود به فولی ۱۷ دارم  حالا دکتر برام ۱۵تا لترورول  روزی ۳تا به مدت ۵روز و ۶تا سینال اف ۷۵ روزهای ۶و۷ و۸ روزی دوتا نوشته  ، به نظرتون زیاد نیست؟؟؟؟؟ نمیخواستم دوقلو بشه؟؟؟؟  بعد شوهرم دقیقا روز ۱۴ اینجاست به نظدتون دیر نیست ؟ خیلی نگرانم از یه طرفم اگه اقدام نکنم می افته برای اردیبهشت دیگه

سلام عزیزم  درحال ترکیدنم واقعا 😂😂  برا ۱۵ اسفند بهم تاریخ دادن اگه خدا بخواد  ش ...

ای جان عزیزدلم.اره عزیزم.خدا قسمت همه منتظران کنه.ایشالا بسلامتی زایمان کنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهری الهیکه تنت همیشه سالم باشه،ایشالابرات راحت بگذره منم کنسرتخمدان داشتم برداشتن تخمدانموشیمی در ...

گفتن سریع برو جراح پستان

جنین فریز دارم۶تا

میگما مراحل درمانش سخته؟طولانیه؟

هزینه هاش زیاده؟

بعد شما دیگه خوب شدی؟

ببخشید سوالام زیاده

من خیلی ترسیدم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام من روز دوم رفتم سونو شدم و برام چهار روز هر روز ۱۵۰واحد پیورگان نوشتن از دیشب دارم میزنم کسی استفاده کرده؟ چطور امپولیه؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم .توکل بخدا ان شاالله خیلی زود با شروع درمانتون بیماریتون کنترل میشه و خوب میشین توکلتون بخدا باشه فقط هر چه زودتر برین برای پیگیری درمانتون ان شاالله بزودی زود بعد از اتمام درمانتون میرین برای کارهای انتقال .براتون دعا میکنم همه چیز خوب پیش بره،.اگه تهران هستین دکتر میر برای جراحی سینه خیلی خوب هستن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام من روز دوم رفتم سونو شدم و برام چهار روز هر روز ۱۵۰واحد پیورگان نوشتن از دیشب دارم میزنم کسی اس ...

به سلامتی داروهاتو شروع کردی پس 

پیورگام من استفاده نکردم ولی به نظرم از ایرانی بهتره

سلام خانم ها من ۸دهفته هستم دیروز برای یبوست یه قاشق مربا خوری جوشونده بارهنگ خوردم  بعد زدم تو ...

نه عزیزم فکر نکم با اون یکذره بارهنگ این اتفاق بیافته. استراحت کن و به دکترت خبر بده.‌پروژسترون را سه بار در روز میزنی؟ 

از پاپیون سفید چه خبر ؟ نتونستم تگش کنم احساس میکنم خیلی وقته تاپیک نیومده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بعد دوستان من یه یه چیز دیگه که رو مخم هست اصلا حالت تهوع و ویار ندارم انگار نه انگار حامله م همش با ...

به سلامتی. مبارکه بارداریتون ان شاالله به سلامتی این دوران رو طی کنین .طبیعی باردار شدین ؟

سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت م ...

عزیزم نگران نباش اولا که انشااا...تست اش منفیه.دوما نهایتا بستری میشه وکنترل می کنند.

شادی صدام کنید
گفتن سریع برو جراح پستان جنین فریز دارم۶تا میگما مراحل درمانش سخته؟طولانیه؟ هزینه هاش زیاده؟ بعد ...

نترسین اصلا روحیه اتون در درجه اول قوی کنین .ولی حتما اولوی اولتون رو بزارین درمان بیماریتون