2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
شاید پولیپ داری ، من وقتی پولیپ داشتم اینطور بود تقریبا بین سیکل پریود لک میدیدم و درد پریودی 

اتفاقا امروز برای بررسی پولیپ وقت دکتر دارم. خدا کنه اگه هس مشخص بشه و حلش کنه دکتر. البته قبلا هم پولیپ داشتم ولی متاسفانه یادم نمیاد اینجوری شده بود یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر ن انجام ندادم 

ممنون 🌹

یه دکتری هست اینستا پیج داره اگه تهرانی سمت باغ حوض هست اسمش دکتر عاطفه گلفشان هست ، متخصص پوست و مو . مزوتراپی روی مو ظاهرا خیلی جواب گرفتن ، یه سرچ بزن اگه با سیکل آی وی اف و دارو ها تداخل نداره انجام بده انشا ال... نتیجه بگیری . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نیست

سلام گلم

متاسفم

من که آی یو آی بودم کلی ناراحت شدم و گریه

شما که آی وی اف بوده می دونم بیشتر ناراحتی درکت می کنم. 

خدا خودش به هممون صبرش رو‌هم بده. 

خودت رو تقویت کن برای نوبت بعد. 

جنین داری باز هم ؟

آخه سنتون کمه عزیزم احتمال زیاد ذخیرتون خیلی خوبه ، ایشالله یه پسر خوشمل سالم تو شکمته مامان ژو ...

مرسی عزیزم خیلی امید ندارم به این انتقالم 

ولی من همه جوره سعی میکنم رعایت کنم حتی نذر کردم که بمونه

بعدا اگه خورد تو ذوقم نگم کم کاری از من بوده

این همه هزینه کردم بیمارستان باید بهم اطلاع میداد که یه جنین برای انتقال آماده هست 

هیچی بهم نگفتن من ۹ تا دیگه جنین دارم میتونستن یه نی دیگه بردارن

این همه هزینه ، درد ، وقت برای ماها الکی نیست

اصلا درک ندارن 

خیلی ناراحت شدم از دستشون

ولی همش سعی میکنم پر انرژی باشم 

همش خدارو قسم میدم که جنینم بمونه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اتفاقا امروز برای بررسی پولیپ وقت دکتر دارم. خدا کنه اگه هس مشخص بشه و حلش کنه دکتر. البته قبلا هم پ ...

من فروردین برای دومین بار پلیپ عمل کردم خداییش تا یه مدت قشنگ راحت بودم عملشم که انگار نه انگار اصلا درد نداشتم . اصلا درد و‌لک‌و اینا کامل رفع شد . سال ۹۷ هم هیسترو‌کرده بودم  . قبلش به غیر از لک بینی ، یه دفعه درد های وحشتناک  رحم داشتم که دیگه به بدبختی خودم و‌میرسوندم بیمارستان مسکن و اینا ، آخرش با هیسترو‌همش رفع شد . 

ابن سینا عمل تخلیه کیست انجام دادی؟

اره عزیزم 

۳۵۰۰ هزینه ی عمل شد فکر کنم

ولی چون ناشتا نبودم بدون بیهوشی انجام داد

فقط با بی هوشی کم 

یعنی نه بیدار بودم نه بیهوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدت را شکر که همه چی عالیه  منم نداشتم تازه پیدا کردم. انشالله اینبار مامان شدی عزیزم.

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه عزیزم آز ذخیره باید روز سوم پریود انجام بشه ،دو روز قبلش هم ‌میشه روز اول پریود که اصلا نمیشه نز ...

شاید رز جان ، ولی دکتر دوم که رفتم مشاوره بمن گفت برای آز شرایطو رعایت کردی؟ شرایطش عدم نزدیکیه و … منم تازه بیاد این حرفش افتادم 

می مونه عزیزم، می مونه ، نگران نباش مثبت فکر کن و استرس را از خودت دور کن ❤️❤️

😔 جواب آزمایش رز رز  رو دیدم حالم بدتر شد

پس خدا کی میخواد به دل ماها نگاه بندازه؟

چرا باید حکمت و قسمت ما این باشه

ممنون قشنگم انشالله امیدم فقط فقط به خودشه

با خدا ک حرف میزنم همش ازش میخوام معجزشو نشونم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید رز جان ، ولی دکتر دوم که رفتم مشاوره بمن گفت برای آز شرایطو رعایت کردی؟ شرایطش عدم نزدیکیه و … ...

نگران نباش ‌اگه روز سوم رفتی آز دادی ،نزدیکی ام نداشتی درست بوده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من متوجه نشدم شیر پرچرب خوبه استفاده کنیم یا نباید استفاده کنیم؟

دکترم بعد انتقال جنین خیلی تاکید داشت که شیر پر چرب پاستوریزه استفاده کنم 

با ماست

ولی علت علمیشو نمیدونم 

شاید بخاطر سرد بودن طبعش باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جواب آزمایشم اینه ؟ منفیه

گلم حرفی برای تسکین دردت ندارم😔 متاسفم

1
5
10
15
20
25
30
35
40