2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
اوه مگه میشه😳😳😳 ببین اینجا باید فقط پول بدی یواشکی بهشون تا همونی که تو میخوای بهت بدن ، خاله من ...

اره ولی خب تهران خیلی سخته برامون واقعاشرایطشونداریم،والادبگه هرجی میگن پول مامبگبم چشم،30وخورده ای دادم ب واسطه بابت دارووسونوویزیتودستمزدخودش وخانم اهداکننده،بجزهزینه پانکچروانتقال خودمووفزیز،50وخورده ای باابناشد،بعدحالاجالبه روزپانکچرمیگت بایددوتااب میوه شیرینودوتاکیک بگیری برای اهداککننده،واقعاخیلی مسخرست این همه پول دارت میگیرن دوتااب میوه زورشون میادبخرن برااهداکننده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشااله طبیعی مامان بشی ب پانکچرنرسیده،مامای طهیری خیلی ماهه من بخاطزراحتی بااون فقط میرفتم پیش طهیر ...

باز خدا خیرش بده ، دیدمش خیلی مهربونه، خب از همونا یکیو انتخاب می‌کردی خواهری، چی شد الان میخوای چیکار کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن باش این روزگار جای دیگه خوب اشک اون خانوم رو در میاره عزیزم

واگذارش کردم بخدا،دلموخیلی درداورد،یکسال برای کسی توشرایط ماخیلی زیاده،یسال اونجوری هدربره بعددوباره جای دیگه ثبت نام کنی کیس پیداشه خودش3-4ماه طول میکشه

بحث نکن باهاش صحبت کن بگو تو فقط ویزیت اول و روز تخمک کشی بیا بقیه روزا خودم میرم حتی کاربر پشمالو ا ...

دقیقا همینطوره😂😂 چی بگم ، الان برم تو‌کارش ببینم چی میشه ، ولی اگه بگه نه مجبورم اینجا امتحان کنم☹️ ممنون بهارک جان خدا دخملای خوشکلتو حفظ کنه و بزودی یه داداش آقابالاسر بهشون بده😂😍

باز خدا خیرش بده ، دیدمش خیلی مهربونه، خب از همونا یکیو انتخاب می‌کردی خواهری، چی شد الان میخوای چیک ...

سه باربرام کیس گذاشت ولی خب نشددیگه خواهری،منغی شدم هربار،فعلانمیدونم بلاتکلیفم،خیلی اینباردیگه ترسیذم،فکومیکنم دیگه نمیشع ودارم تلاش بیهوده میکنم دیگه معمولا3-4بارمیگیره نگیره دیگه معلوم نیس کی بگیره جقدانتقال بایدداد،منم چون شیمی درمانی سدم هورموناسمه برام،هربارکلی داروبابدبگیرم،همسزم میگه ادامه ندیم،ولی من ته دلم احساس میکنم پشیمون میشم،نمیدونم واقعاازکجابایدشروکنم،فعلاازمایش اسپرم دادهمسزم نتیجش بیادببینم چیه،بدبختی قلیونم میکشه نمیتونه بذاره کنار،فقط میگه بچه نمیخوام ماباهم خوشبختیم،ولی من ته دلم واقعابچع دوسدارم

اره ولی خب تهران خیلی سخته برامون واقعاشرایطشونداریم،والادبگه هرجی میگن پول مامبگبم چشم،30وخورده ای ...

چقدر بد!!! الهی بگردم ، عزیزدلم الهی که بزودی بهترین اتفاق برات بیفته جانان جان ❤️❤️

الهی که بزودی خبر خوش بارداریتو بزاری فدات بشم، خب الان میخوای کجا بری برای اهدایی خواهری ؟ رشت یا ت ...

میگم ک خواهرجان توجهش خیلی کمه به مریض یه ویتامین دی چک نمیکنه،من که هی منفی میشذم گفتم اخه خانم دکترتکلیفم چیربایدبشه هی تکزازبی نتیجه یعنی هیچ راهی وجودنداره علت مشخص شع گف چرایه ازمایش ایمنی انعقادی میخوای بنویسم برات،یعنی من نالیدم تازه یاذش افتاد،چرابایه دکتردیگم مشورت نمیکنی همزمان؟ولی نگی بهش تحت نطرطهیری هستی ببینی اون چی میگه،عبدالهیان گفتی رفته بودی مهر؟؟خیلی باحوصلس

سه باربرام کیس گذاشت ولی خب نشددیگه خواهری،منغی شدم هربار،فعلانمیدونم بلاتکلیفم،خیلی اینباردیگه ترسی ...

این قلیون واقعا چیه که نمیشه کنار گذاشتش ، تنها دلخوشی این روزهای خیلی از مردم همینه اونم با اینهمه کافه سنتی هایی که تو هر خیابون باز شده ، جانان جان ببخشید مگه چندسالته؟ چرا اینقدر ناامیدی؟ همینجا دیدم بچه هایی که گفتند بار چندم مثبت شدند ، میخوای یکم استراحت بده به خودت چندماه و بعد شروع کن، بنظرم دیگه اینجارو ولش کن برو مرکز مام ایشالله که اونجا برات خیره 

میگم ک خواهرجان توجهش خیلی کمه به مریض یه ویتامین دی چک نمیکنه،من که هی منفی میشذم گفتم اخه خانم دکت ...

نه پیش عبداللهی نرفتم ، رفتم مهر گفتند مهرافزا که وقت نداره و برای ویزیت پیش کس دیگه هم باید تشکیل پرونده بدی و این داستان‌ها ، امروز رفتم پیش دکتر … خ نواب وای که چه کم حافظه شدم ، سن بالا بود ، گفت با این ذخیره باید اهدایی بگیری ، آخرش گفتم تحت نظر ظهیری ام گفت عالیه من تضمین میکنم کارش عالیه🙄

این قلیون واقعا چیه که نمیشه کنار گذاشتش ، تنها دلخوشی این روزهای خیلی از مردم همینه اونم با اینهمه ...

36ساله شدم،اخه9ساله ازدواج کردم7بارانتقال دادم،باتخمکهای مختلف،جالبه مهمون میادباخودش میاره ومهمونی میریم میذارن وگرنه خودش تنهاتوخونه نمیکشه،ولی باشرایط اسپرمش سمه براش،چون کمترازحدنصابه تعداداسپرمش ازدکترسوال کردم گف هرچی تعدادبیشترباشه احتمال وجوذاسپرم سالم بیشتزه،باداروهای قوی مورفولوژی صفرویک ودی اف18بوداخربنبار،نمیدونم خواهرهمش میگفتم اینسری میگیره حتما،چون 6تاسرم گرفتم پردنیزولون هپارین،بعدخیلی قشنگ شرایط جوراومده بودبرام اینسری،انگارکه خداراهوبرام بازکرده بود،من کلاادمی نیستم مثبت نگرکاذب باشم وخیلی منطقیم،اماواقعااینسری حس میکردم گرفته،وقتی منفی شدواقعابرام قابل هضم نبودهنورم نشده،ناامیدشدم واقعا

الهی عزیزم چه خوابی ...درست همین اتفاق امروز بوده  

😘😘

خداکنه مثبت بشم فقط 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️