2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
چی بگم عزیزم!!! حق با توست ولی چه کنم که هرکاری میکنم همسرم میگه همینجا انجام بدیم اگر نشد میریم تهر ...

ببین منم مرکزم دور بود شهر دیگه بود ولی همسرم فقط روز اول که ویزیت شدیم دوتامون اومد و روز تخمک کشی که میخواست نمونه بده بقیه رو همش تنهایی رفتم حتی روز انتقال 

سر دومی هم که کلا نیومد🤣🤣🤣روز انتقالم ماموریت بود روزی که برگشت عصرش بی بی زدم مثبت شد🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه ایول قشنگم گفت کامپکته ولی یعنی چی؟ احتمال گرفتنش هست؟ تورخدا الکی امید واری ندین اگه چیزی میدو ...

یک مرحله قبل بلاستو فکر کنم میگم به نظرم گرفتن یا نگرفتنش دسته اون بالایه انشالله با جواب مثبت خوشحالمون کنی راستی انصاری پور خودش جنینو گذاشت اخه قبلا برایه من خودش سنو رو میگرفت دستیارش میزاشت

من داشتمولی با چند ساعت فاصله میخوردم

آلائه جون کلا ترسیدم از استرادیول ، خدا بمن کمک کنه با اینهمه استرس، امروز پزشک میگفت با این استرس تخمکهات بدتر میشه ، صدای تپش قلبم را میشنوم جدیدا . 

آخه داروپزشک گفت که استرادیول و اوابوست نباید اصلا باهم خورده بشه ، منظور از نظر ساعت نیست آلائه جان ، کلا نباید باهم خورد 

ببخشید می پرسم شما چندسالتونه؟ میخوام ببینم اگه شما با خوردن هر دو خداروشکر اکی بودید پس منم میتونم اکی باشم 

خونریزی بدون دلیل نداشتی تو دوره ای که استرادیول میخوردی؟ 

عزیزم قرار شد یکبار پانکچر بشم ببینم اصلا جنینی تشکیل میشه یانه بعد اگر نشد تخمک اهدایی  واقعی ...

اره صدری زنداداش منم جاگذاش فرستادباپرویزی،حالاماکارمون گیرباردارشدن زایمان باهرکی بشه مورداعتمادهمون دکتر،مهم اینکه ک دست دکترتوای وی اف خوب باشه ووقت بذاره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

گریدشونگفت چیه؟؟چرااحتمال گرفتنش نباشه عزیزم،معلومه که هست باجنین گریدسی هم ماداشتین همینجاکه مامان شدن،حتی موردداشتیم یه دونه کاشت انجام دادن تقسیم سلولی کرده دوقلوشده،توهربارانتقال جنین 30-40درصداحتمال مثبت شذن وجودداره،انشاالله برای شماهم مثبت میشه،بعدبه خیلی چیزاربط داره شرایط رحم وایمنی انعقادی وشانسو

برامن دوتاجنبن یکی آ ویکی ب روگذاشتن  بلاست شه 5روزشدبلاست نشدکامپکت شدباگریدبی،ولی خب من همسرم اسپرمش مشکلداره وخودمم مشکلذایمنی وانعقادی دارم،نبایدادمهاروباهم مقایسه کزدمن ناراحت بوذم ک چرابلاست نشده وحتماجنینم ضعیفه که گریدش ازآب بی تبدیل شذه ولی دکترم گفت کامپکتم خیلی عالیه

ببین منم مرکزم دور بود شهر دیگه بود ولی همسرم فقط روز اول که ویزیت شدیم دوتامون اومد و روز تخمک کشی ...

آخی چه عالییییی بویژه وقتی برگشتند و با بی بی مثبت روبرو شدن 🥰🥰 یعنی میگی دوباره صحبت کنم باهاش؟؟ بخدا حوصله جر و بحث ندارم ، نیرو ندارم . یعنی باورت نمیشه بگم در کارم طوری مدیرم که حد نداره ولی تو زندگی شخصی واقعا نیرویی ندارم هیچچچچچی ، کلا هم که داغونم نور علی نور 

فردایی روشن عزیزم این جوابوبرای شمانوشتم ریپلای هرچی نوشتم ارسال نمشه میرنه پوزش خطانی نی سایت،شایذم طولانی مینویسم قبول نمیکنه چون درحواب پروانه جونم نوشتم ارسال نمیشد،امیدت بخداباشه انشاالله همون یدونه بچسبه ب دلتو9ماه مهمونت باشه

نه من هنوز پانکچر نشدم عزیزم  

نه اینودرجواب فردایی روشن نوشتم خواهر

ازعصری ارسال نمیشدریپلای مینوشنم 

نه خواهرجان شباهت چیه،انقدثبتدنام کننده زیاده موسسه مهریسال ثبت نام کردم منتظرشذمدتازنگ زدن،رفتم قراردادببندم من گروه خونی خودم فقط میخواستم باشه،خانمه منوشست گذاشت روبند،گف هرکیسی بذاریم بایدقبول کنی دلبخواه نیست گفتم چراازاول نگفتین بهم،انگاریه پارچ اب یخ ریختن روم باگریه گفتن من یسال عمرم تلف شدشمابایذازاول بهم میگفتین گف اینقدمنتظرن توصف انتطارهرموردی باهرچهره وگروه خونی،من گفتم گروه خون برام خیلی مهمه،گف فکرتوبکن همین الان جواب بده،اره یانه،شوهرمم کتاربودیعنی های های گریه میکزدما،شوهرم گفت ولکن بیابریم حرص نخورمنت اینارم نکش،هرگزنمیبخشمش اون خانمو

گریدشونگفت چیه؟؟چرااحتمال گرفتنش نباشه عزیزم،معلومه که هست باجنین گریدسی هم ماداشتین همینجاکه مامان ...

الهی که بزودی خبر خوش بارداریتو بزاری فدات بشم، خب الان میخوای کجا بری برای اهدایی خواهری ؟ رشت یا تهران؟ 

من که باید ده روز دیگه برم سونو بشم که ظهیری داروهای پانکچر و بده بمن 

ولی میدونی حرف من اینه که مثلا چطور بدون سونو و چکاپ سینه بمن استرادیول داده الان؟ واقعا از اینهمه بی توجهی هنگیدم خواهری ، واسه همین میگم دل به دریا بزنم برم تهران حتی اگه همسرم قبول نکنه😂😂 بعد میگم اسپرم از کجا بیارم 😂😂 خودمم خندم گرفته ازین حرف‌

نه اینودرجواب فردایی روشن نوشتم خواهر ازعصری ارسال نمیشدریپلای مینوشنم  نه خواهرجان شباهت ...

اوه مگه میشه😳😳😳 ببین اینجا باید فقط پول بدی یواشکی بهشون تا همونی که تو میخوای بهت بدن ، خاله من بنده خدا چندسال پیش فقط نزدیک ۵تومن زیرمیزی شیرینی داد، خواهری تهران ولی اینجوری نیست انگار زیاده اهدایی 

نه من هنوز پانکچر نشدم عزیزم 

انشااله طبیعی مامان بشی ب پانکچرنرسیده،مامای طهیری خیلی ماهه من بخاطزراحتی بااون فقط میرفتم پیش طهیری،چون موقع سونودوتایی میفرستادداخل اون شراطمومیدونس منوتک میذاشت برم داخل،برااهداکنندم چهره نشونم میدادولی خب بااینکه سینال میزدن میگفتن تعدادزیادمیده ولی هربار4-5تاجتین تشکیل میشد،یعنی تخمکهاکم بود

آخی چه عالییییی بویژه وقتی برگشتند و با بی بی مثبت روبرو شدن 🥰🥰 یعنی میگی دوباره صحبت کنم باهاش؟؟ ...

بحث نکن باهاش صحبت کن بگو تو فقط ویزیت اول و روز تخمک کشی بیا بقیه روزا خودم میرم حتی کاربر پشمالو اینجا هم مام رفته اونم میگفت مثل اینکه ب وکالت از شوهرش گرفتن اونم خودش تنها رفته برا سونو ها و انتقال اتفاقا من فکر میکنم ارامش ادم تنهایی بیشتره🤣