2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم خوبی؟ اره بچه ها اکثرا نیستن خیییلی کم سر میزنن.ی تعدادی شون رفتن نی نی پلاس. ولی سحر ورا ...

نه الا جون بدنیا نیومده هنوز زوده 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم والله برایه من همین که مشکلمک گفتم گفت ضروری ایمنی انعقادی رو که تایید داشت گفت تااینار &nbs ...

پروانه جان من آزمایش کاریوتایپ خودم و همسرم با ژنتیک خودم ۳۵۰۰ شد .آزمایش ایمنی هم ۶ تومن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که حامله ای 🤲🥰

فک نکنم تمام علائم پریودی رو دارم امروز که نشدم فعلا، ببخشید اینو میگم میخوام ببینم شما هم اینطوری هستید، من حس میکنم دهانه رحمم نصبت به قبل باز تر شده الان ی هفته هست اینجوریم دلیلش چیه؟یعنی قشنگ حس میکنم واژن انگار دهانه ش باز تر شده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
رز جان شما خوبید؟ در چه حالید عزیزم؟ 

سلام‌ خانم‌گل خوبی ؟ 

منم خوبم ممنون 

والا عزیزم دو ماه‌ پیش رفتم‌ رویان آزمایشام ناقص بود ‌دکتر گفت کامل کن بیا ، الان میخوام اونارو‌ کامل کنم اگه خدا بخواد وارد سیکل پانکچر بشم ،خودت چیکار میکنی ؟ چه خبر ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی ؟  عزیزم رویان‌ وقتی آزمایش اسپرم داده میشه باید ‌دکتر مردان تایید ‌کنه که ای ...

رز جان به همسر من هیچ برگه ای نداد فقط گفت تا باردا ی باید داروهات رو ادامه بدین همین 

سلام رز عزیزم، الحمدلله خوبم، شما چطورین؟ بله عزیزم آزمایش رو حتما دکتر مردان باید ببینه وقتی تایید ...

پس چرا به همسر من هیچ تاییدیه ای ندادن 

رز جان به همسر من هیچ برگه ای نداد فقط گفت تا باردا ی باید داروهات رو ادامه بدین همین 

رادیس جون‌ همسرم‌ ویزیت ‌شد ،به همسر منم برگه نداده همه چی رو‌توی پرونده خودش یادداشت کرده‌ گفته همون میکرو‌انجام بدید 

یعنی برای ایمنی انعقادی هم گفت آزمایشگاهی که خودم میگم باید بری یا فقط برای سونو سینه و قلب گفت هرجا ...

ایمنی انعقادی رو گفت مام و دوجای دیگرم گفت ولی فکر کنم میخوام پولش تو جیبه خودشون بره والله زن داداشم برایه جاهای دیگه بود همه رو قبول کردن ولی خوب من همون مام انجام میدم فعلا منتظرم پریجون تشریف بیارم برم تو فازه عکس رنگی واییییی که چه دردی داره لامصب از الان بدنم میلرزه

توی پرونده می نویسن عزیزم دقیقا بهتون چی گفت دکتر

یعنی پرونده من موقع ویزیت همسرم پیش دکترش بوده؟ من نبودم باهاش ولی گفته بود همین داروها رو تا زمان پانکچر ادامه بده چیز خاصی همسرم توصیح نداد اقایونم که حرف نمیزنن 🤦‍♀️

رادیس جون‌ همسرم‌ ویزیت ‌شد ،به همسر منم برگه نداده همه چی رو‌توی پرونده خودش یادداشت کرده‌ گفته همو ...

خوب پس احتمالا یه برگه رو توی پرونده ماها هم گذاشتن که دکترمون در جریان باشن 

سلام رز عزیزم، الحمدلله خوبم، شما چطورین؟ بله عزیزم آزمایش رو حتما دکتر مردان باید ببینه وقتی تایید ...

بله دیده تایید کرده ولی برگه اینا نداده دیگه توی پرونده اش یادداشت کرده‌ که‌ میکرو‌ انجام ‌بدین 

میگم عزیزم‌ برای همسر من‌ dfi رو‌ بررسی نکرده ،همسرم پرسیده گفته لازم‌ نیست بررسی بشه ، برای شما بررسی کرده بودن ؟ اخه دی اف ای خیلی مهمه ؟