2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام خانما خوبید . من قرار بود این هفته پیش رو ۴ شنبه برم انومالی که طاقت نیاوردم بخاطر کمر درد که د ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم😍😍😍چه خبر خوبی💓💓💓

الهییی سلامت به دنیا بیان💖💖

سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

با تمام وجودم مشکلت رو درک میکنم چون چشیدم کامل

اتفاقا خوبه اومدی اینجا گفتی

یه کم سبک تر میشی

من هم گاهی نمیتونم به هیچ کس چیزی بگم میام اینجا با بچه ها حرف میزنم آروم نر میشم

الهی که پاقدم نی نی براتون پر از روزی باشه  عزیزم😍و قطعا هست مطمین باش

فقط اگه دیدی خیلییی داره بهت فشار میاد جوریکه داری خودت و نی نی اذیت میشید به خاطر شرایط مالی حتما به یکی از خونواده ها اگه راحتی بگو تا راحت تر این دوران رو پشت سر بزاری عزیزم،

زندگیتون پر برکت عزیزم😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانگهای چیه عزیزم؟

دو بار پانکچر تو یه سیکل هست عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی باران جان❤ اره خیلی حالم بد میشه هر روز میرم سرم‌ میزنم.  من نگران فاکتور ۸ هم هستم برای ...

نگران نباش. ان شااله خدا خودش نگهدار شما و بقیه دوستان هست و به زودی به حاجت دلتون میرسید. باور کن فقط خدا باید مصلحت ببینه و گرنه داروها یه تیر در تاریکی هست

سللام عزیزم میشه یه توضیح بدی که چی شد ازمایش فاکتور ۸دادی؟

سلام عزیزم خوبی ،از دکترم خواستم قبل از انتقال جنین آزمایش کاریوتایپ و انعقاد برام بنویسه که توی جواب آزمایشم فاکتور ۸ برای من لب مرز هستش.

به نظرم باید آزمایش ایمنی و انعقاد و کاریوتایپ بدین تا ببینید مشکل از کجاست عزیزم

یه دونه سقط هم داشتم هر چی گفتم دکترم قبول نکرد البته انتقال اخرم اصلا جنین ها رشد نکردن کنسل شد خیلی روز بدی بود با کلی امید رفته بودم گفتن هیچی جنین نداری 

دکتر خودم میگه همسرت ضعیف جنین هاهم ضعیف ولی دکتر شوهرم میگه اصلا مشکلی برای ای وی اف نداره خیلی ها با اسپرم دو درصد نتیجه گرفتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40