2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

دخترا بنظرتون چرا دکتر برام قبل انتقال و هیسترو پودر اینوفولیک تجویز کرده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بوده قبل انتقال پودر اینوفولیک مصرف کنه؟؟؟⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام مامان های حال و اینده در چه حالید چند نفری ازمایش داشتن چی شد انشاالله مثبت شدن من که حالت تهوع بیچارم کرده 😭خوابم صبح یهو بالا میارم فرصت نمیشه از جام بلند بشم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیزم نگران ضخامت نباش تا ۲۰عادتت وقت هست برای انتقال با دارو راحت بالا میره

اها ممنونم😍🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا بنظرتون چرا دکتر برام قبل انتقال و هیسترو پودر اینوفولیک تجویز کرده

هیسترو برای بررسی رحمه شاید می خوان برات خراش بدن منم قبل انتقال هیسترو کردم

هیسترو برای بررسی رحمه شاید می خوان برات خراش بدن منم قبل انتقال هیسترو کردم

اینو می‌دونم خواهری اما پودر و برام چرا تجویز کرده این پودر برا تنبلی تخمدان هستش و برا قبل انتقال موندم بگیرم نگیرم 

کسی بوده قبل انتقال داشته باشه پودر اینوفولیک ⛔⛔⛔⛔⛔⛔😅😅😅😅

اها ممنونم😍🫂

به این چیزا فکر نکن اصلا فکرت رو فقط بزار تو تغذیه پیاده روی و چرب کردن شکمت بعد پاکی با روغن سیاه دانه قرص فرتیل سی ام هم عالیه برای صخامت رحم قبل انتقال من از اول پاکی روزی دوتا خوردم تا روز قبل انتقال صدرصد گیاهیه و عالی من خودم به دکترم گفتم گفت عالیه بگیر بخور 

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۴۱_ داداشممم 42_sarvesahi ۴۳_rose_710 ...

دوستم من نمیدونم چرا از همون روز اول که دیدم عدد ۴۱ من هستم همش خوشبین بودم توی اون روز اتفاقای خوبی برام می افته و همش منتظر اون روزم و مطمینم برام خیره 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سری پیش گفته بود استراحت نسبی داشته باش. دیروز گفت از نظر من سرکلاژ لازم نیست ولی باید ببینی دکتر جد ...

ا اس ا از اول نداشتی؟؟ امپول هفتگی نداده همون پروژسترون ۵۰ هست یه روز در میان ؟ من هنوز مولتی بهم نداده اونروز سرش شلوغ بود بش گفتم گفت برو وقت انومالی دیگه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستم من نمیدونم چرا از همون روز اول که دیدم عدد ۴۱ من هستم همش خوشبین بودم توی اون روز اتفاقای خوبی ...

سارا جان سلام منه درمانده رو دریاب دکتر برام پودر اینوفولیک تجویز کرده قبل هیسترو و انتقال موندم چرا 

دوستم من نمیدونم چرا از همون روز اول که دیدم عدد ۴۱ من هستم همش خوشبین بودم توی اون روز اتفاقای خوبی ...

انشاالله که خیره گل من انشاالله 

سارا جان سلام منه درمانده رو دریاب دکتر برام پودر اینوفولیک تجویز کرده قبل هیسترو و انتقال موندم چرا ...

سلام عزیز دلم. خیلی دکترا رو دیدم پودر اینوفولیک میدن بخور عزیزم اصلا نگران نباش چندتا از کاربرای قدیم هم داشتن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤