2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام پری جان . شکر خدا این دو تا هم a بودن. ی ۸ سلولی ، ی دونه هم ۶-۸ سلولی. ولی خیلی نمیتونم ب کیف ...

خداروشکر عزیزم آ دیگه بهترین جنین هستش مخصوصا سه روزه ۸ سلولی که دوتا داری بعدش هم دوتا ۶سلولی داری اینا از بقیه بهترن رحم رو آماده کن حتما مامان میشی 🤗😍

وای بچه ها حالم خیلی بده  اگه شنبه سونو نمیشدم فکر میکردم حامله ام سقط کردم انقد که لخته لخته ...

نگران نباش عزیزم، با استرادیول ضخامت بالا میره و نهایتش اینه که مثلا دو روز دیرتر انتقال میدن تا به ضخامت دلخواه برسه، همه چیز تحت کنترل علمه، 😘 و اگه کیست نداشتی که دیگه نگرانی نداره، 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم آ دیگه بهترین جنین هستش مخصوصا سه روزه ۸ سلولی که دوتا داری بعدش هم دوتا ۶سلولی داری ...

توکل ب خدا. ممنونم عزیزم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر عزیزم آ دیگه بهترین جنین هستش مخصوصا سه روزه ۸ سلولی که دوتا داری بعدش هم دوتا ۶سلولی داری ...

پری جان یه سوال ؟ من ۴ ماه و نیمه پریود نشدم با میکرورلین 

به نطرت پرژسترون بزنم تا پریود شم برم انتقال ؟ فکر مسخره ای زده به سرم یا نه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
@favali     سلام عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت فرزند دار شدن شما خوندم و ب ...

سلام عزیز دلم خدا حاجت دلتو بده جونم یه دنیا ممنون 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام پری جان . شکر خدا این دو تا هم a بودن. ی ۸ سلولی ، ی دونه هم ۶-۸ سلولی. ولی خیلی نمیتونم ب کیف ...

سلام فاطمه جان ای جونم انشاالله بسلامتی بچسبن به دلت 

راستی فاطمه من دیروز رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت میوم هات همون‌جوری هستن گفتم هیسترو کنین برمی‌دارین گفت لازم نمی‌بینم گفتم آخه جنین دیده نشد بخاطر این میوم گفت برا بارداری خطری نداره گفت تقویتی داری گفتم ن تموم کردم برام امگا و د۳و فولیک نوشت یدونه هم پودر اینفو نمی‌دونم چی چی نوشت هنوز نخریدم اما نمی‌دونم چرا برام تجویز کرد بنظرت بخرم؟؟

برا همسرم آز نوشت 

گفت بیا هیسترو گفتم فعلا مشکل دارم گفت ماه بعد بیا بعد گفتم بنظرتون مشکل ضخامتم مشخص میشه گفت ن اون با دارو حل شدنیه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام خانمها من به خاطر مریضی برادرم دکتر ژنتیکم فرزند پسر رو ریسک میگه چیکار کنم دختر دار بشم از سقط و اینا بعد فهمیدن جنسیت میترسم آیا کسی با ای وی اف تعیین جنسیت باردار شده

سلام خانمها من به خاطر مریضی برادرم دکتر ژنتیکم فرزند پسر رو ریسک میگه چیکار کنم دختر دار بشم از سقط ...

عزیزم خیلیا بودن تعیین جنسیت کردن و باردار شدن نگران نباش 

عزیزم خیلیا بودن تعیین جنسیت کردن و باردار شدن نگران نباش 

خوشحالم کردی خدا شادت کنه آخه به هرکی میگم میگن نمیگیره الکی هزینه نکن به قرآن چند ماه خواب و خوراک ندارم از استرس 

اروم باش دختر فک نکنم انقدم بد باشه چون حجم خونریزی تو ایام پریود طبیعیه ، برا ضخامتم حالا وقت داری ...

به تمام دوستام پیام دادم🤪😄گفتم بهشون

صبحم زنگ زدم ب مرکز

مرکز گفت اشکال نداره بخاطر داروهاست

راستی خب حدودا چند روز بعد از پریودی انتقال میدن؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نگران نباش عزیزم، با استرادیول ضخامت بالا میره و نهایتش اینه که مثلا دو روز دیرتر انتقال میدن تا به ...

گفت پی سی یو ام🥴

ممنون عزیزم امروز زنگ زدم مرکز گفت چیزی نیست

مرسی خیلی آروم تر شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای بچه ها حالم خیلی بده  اگه شنبه سونو نمیشدم فکر میکردم حامله ام سقط کردم انقد که لخته لخته ...

عزیزم نگران ضخامت نباش تا ۲۰عادتت وقت هست برای انتقال با دارو راحت بالا میره

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️