2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم میدونم که همیشه باید تو عمل انجام شده قرار بگیره تا کاری کنه مگر نه راضی نمیشه🥺

انشالله موفق بشی عزیزم ،

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان کی وام ناباروری برنامه سمت خدارو گرفته؟مبلغش چقده و قسطش چنده؟

۱۲ میلیون بود با بازپرداخت ۵۰۰ هزار تومن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر گفته متفورمین بخورم ولی اذیت میشم نمیخورم هایپرم شدم 😄 الان فقط انتقالم مونده نگران اونم یکم ...

قبل انتقال ورزش داشته باش ال ارژنینم بخور خوبه برایه خونرسانی وفرتیل ایدم خوبه به نظرم اولو اخر باید خدا بخواد

@نگار80     سلام عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم و ان ش ...

سلام آبجی میشه واسه منم دعا کنی و بخونی 

خیلی نگرانم بیا تاپیکم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
۱۲ میلیون بود با بازپرداخت ۵۰۰ هزار تومن

آلا جون پول واریز میشه به حساب خودمون یا مرکز ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
🥴🥲 یادم رفته ب دکتر بگم من قبلا خونریزی هام تا ۵ روز بود بعد پانچر شدن ۲ روزه اینماه دو روز اول ...

به دکترت نگفتی؟؟استرادیول رو از روز سوم پری شروع میکنن

سونو نشدی مگه؟؟

دکتر گفته متفورمین بخورم ولی اذیت میشم نمیخورم هایپرم شدم 😄 الان فقط انتقالم مونده نگران اونم یکم ...

متفورمین ربطی به هایپر شدن نداره که

چون پی سی او هستی بهت دادن بخور حتماااا باید تا اخر عمر بخوریم چون مستعد دیابت هستیم در تنظیم وزن شما هم تاثیر گذاره

در تنظیم هورمون هات موثره

هایپر شدن به خاطر پانکچرت و امپول هایی هست که زدی

خواهرهایی ک رشت موسسه مهرمیرین زنگ زدم موسسه برای معرفی نامه وام 4درصدکمک ناباروری گفتن ماهمچین چیزی ...

خانمي شما بايد از مركز يا موسسه نامه بگيري كه نوشته شما تحت درمان ناباروري هستين وبعد نامه را به دانشگاه علوم پزشكي شهرتون ببرين.

خانمي شما بايد از مركز يا موسسه نامه بگيري كه نوشته شما تحت درمان ناباروري هستين وبعد نامه را به دان ...

سلام ببخشید ما شهرمون دانشگاه علوم پزشکی نداره تکلیف چیه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم پول فریز رو کی گرفتن ازتون؟ از ما نگرفتن اصلا میخوام ببینم ینی با هزینه پانکچر با هم حساب کردن ...

دو روز بعد از پانکچر که رفتم برای تصمیم گیری انتقال یا فریز،اونروز تصمیم به فریز شد که پرداختم هزینشو،ولی روش شانگهای چون باید انتقالتون از فریز باشه و تصمیم بر فریز جنین از همون اول گرفته میشه احتمال زیاد هزینشو با پانکچر ازتون گرفتن چون احتیاج نبوده شما تصمیم بگیری که منتظر بمونن،همون با روز پانکچر پرداختی

حوراجان همیشه باید به دوره استراحت باشه؟؟ من فکر میکنم شنیدم بعضیا چند روز بعد پانکچر انتقالشون صورت ...

بستگی به تصمیم فرد و گرید جنین ها داره،اگر جنین شناس بگه جنین ها قابل فریز هستن میتونی انتقال رو بندازی دودوره بعد ولی اگر قابل فریز نباشن دوسه روز بعد پانکچر انتقال انجام میشه،یا حتی گرید جنین خوبه ولی دکتر یا خودت دوست داری انتقال فرش انجام بشه یعنی دوسه روز بعد از پانکچر