2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
از عوارض این دارو همین چیزهایی هست که گفتی، حتما سر وقت بخور و دستورات پزشک رو رعایت کن. هیچکس اینجا ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منفی شدم عزیزم😅

عزیزمم .فاطمه دوز داروهات بگو اگه دخیرت کمه کمتر بده من چند نفر دیدم با دوز کم بهتر تخمک داشتن یه کگ زمان بده فوری نرو تو سیکل 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم مبارکت باشه ایشالا به سلامتی نی نیتو بغل کنی❤️🤲🤲🤲

ممنون از لطفت عزیزدلم انشالله شماهم به حاجت دلت برسی🥺😍❤😭

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
نه متاسفانه اطلاعی ندارم. ان شاالله با همیت داروها رفع میشه و سبب خیر ان شاالله

اخخخخخ دلم هزار تا حرف میزنه باخودش این همه سال دربه دکترام واقعا طاقت هیچی دیگه ندارم دعا کن سالم باشم  دلم میسوزه برا خانوادم خودم هیچ 

سلام دوستان منم دیروز انتقال دادم.میشه برام دعا کنید  این بار دست خالی نباشم🤲

عزیز دلم ان شالله این بار حتما حتما مامان میشی دکتر من روزی که برام انتقال داد گفت تو از الان مامانی منم دارم بهت میگم تو مامانی 

شما چند تا انتقال دادید بار چندم مثبت شدید؟ روز چند بی بی چک زدید

من ی بار پنج سال قبل پانکچر شدم و ۱۲تا تخمک داشتم که شش تا جنین بلاست شد سه بار همون پنج سال قبل انتقال دادم که دو تای اول منفی شد و سومی مثبت شد و خداروشکر الان ی دختر چهار ساله دارم این بارم چهارمیش رو انتقال دادم که خداروشکر همون بار اول مثبت شدم و دو تا جنین دیگه تو فریز دارم 

جنین من پنج روزه بود من از روز ششم بی بی چکم هاله کمرنگ داشت تا روز دهم هم وررنگ تر شد و روز دهم بتام ۲۴۰بود 

سلام خانما

من هفته پیش پانکچر شدم ولی روز انتقال گفتن نخمدانات بزرگه انتقال باشه برا دوماه دیگه

من باید تا دوماه دیگه چه کاری بکنم؟

البته گفتن دیواره رحمتم خوب نیس

من قبل فرش انتقال دادم

الان برا فریز چجوریه؟

گفت روز ۲پریودی بیا

بازم هر چند روز سونو داره و داروی زیاد؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من ی بار پنج سال قبل پانکچر شدم و ۱۲تا تخمک داشتم که شش تا جنین بلاست شد سه بار همون پنج سال قبل انت ...

یعنی هردفعه یه جنین اننقال میدادی؟چرا؟

برا منم بلاست بود گفت یه جمچنین انتقال بدم که قبول نکردم 

چون دفعه قبل یه دونه بود و منفی شد 

چقدر خوب که انقدر زود بی بی چکت مثبت میشد تکلیفت زود مشخص میشد این انتظار آدمو کلافه میکنه

سلام خانما من هفته پیش پانکچر شدم ولی روز انتقال گفتن نخمدانات بزرگه انتقال باشه برا دوماه دیگه من ...

داروها که همونه مثل قبل این دوماه هم رحمت استراحت میکنه بهترم هستایشالله خیره