2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
ایران نیستم اینجا روتینشون همینه میگن بی بی چکامون دقتش ۹۹/۹ درصد دارن مثل ازمایش خون

بازم روز نه خيلى زوده ختى اگربهترين تست باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من که دکترم روز نهم گفت بی بی چک بزن اگه مثبت نبود داروها تو قطع جن🥹🥹🥹گفت ازمایش خون لازم نیس&nbs ...

ای وای چقدر شسته رفته ورک وراست.دلم یجوری شد  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم حال دختر گلت چطوره؟ ريه هاش بهتره؟ تنفسش راحته؟ ماخيلى نگران هستيم و دعاتون ميكنيم

مرسی عزیزم که به دعاهاتون خیلی نیاز مندم ایشالا خدا بهترین هارو نصیب تک تک تون بکنه بهش آنتی بیوتیک و دارو میدن.الحمداله شرایطش ثابت هست اما هنوز معلوم نیست تا کی nicu باید باشه.اینجا هم که اصلا نه وقت میگذره خودشم با استرس و‌عذاب 

جنینم بلاست بود ها پنج روز بعد لقاح انتقال دادن البته جنینم مال شش سال قبل بود😀😀😀

هرجا روال خودشو داره

منم ایران نیستم، دکترم میگه روز ۱۰ آزمایش خون اگر مثبت شد ۴ روز بعد تکرار

اگرم منفی شد داروها قطع میشن

از مطب دکتر زنگ میزنن هم نتیجه آزمایش رو میگن و هم میگن قطع کن یا کی دوباره تست بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم که به دعاهاتون خیلی نیاز مندم ایشالا خدا بهترین هارو نصیب تک تک تون بکنه بهش آنتی بیوتیک ...

عزيزم مطمئن باش دعاى تك تكمون همراهتونه و خداروشكر ك نسبت ب اولش بهتره و اين خيلى جاى شكرداره

توكل بخدا ان شاالله ب زودى مرخص ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هرجا روال خودشو داره منم ایران نیستم، دکترم میگه روز ۱۰ آزمایش خون اگر مثبت شد ۴ روز بعد تکرار اگر ...

اخه صوفى جان دكتر ايشون گفته روز٩ بيبى بزن اگر منفى بود قطع كن

اخه بيبى هرچقدر تست مطمئنى باشه اونجا بازم نبايد ازمايش داد؟

ای جان . کمکی داری تو خونه ؟ کسی هست غذا بپزه و کاراتو انجام بده ؟

نه مامان اینا که اصلا از شرایطم خبر ندارن .یکسری غذا نیم اماده کردم همسرم غذا رو قاطی میکنه .بقیه رو هم ابپز و درمجموع غذاهای ساده که خیلی زمانبر و دردسر نداشته باشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس ما باهمیم تقریبا من امروز روز پنجمم بود ان شالله دوتامون مثبت شیم🙂

آره 😎😊 من جنینام سه روزن مال شما چند روزن ؟ان شاالله همگیمون مثبت بشیم و دلمون شاد بشه ❤❤🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...