2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
خدا نکنه عزیزم 😥😥چقد با گریه هات گریه کردم وقتی پیاماتو میخونم 😣😣 

عزیزم ممنون از همدردیت برام دعا کن خدا بهم تسکین بده دلم داره میترکه ذره ذره وجودمو دارن میکنن با رفتنش چقد منتظر امدنش بودم😭😭😭😭

سلام عزیزم  شیاف هر ۱۲ ساعت یکی انوکسا هم هر ۲۴ ساعت یکی/( هر ساعتی که قبلا می زدی)

سلام عزيزم تا الان نداشتم اولین بار 

آسپرین هم دارم 

انوکسا هم دارم 

بعد انوکسا درد داره چهارانگشت از ناف بزنم؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم خدا بهت صبر بده الهی به زودی این روزها و ساعت های تلخ تموم بشه و لحظات شیرین در انتظارت با ...

چقد با پستت گریه کردم ینی خدا منو میبینه امشب 😭😭

همسرم هست اما صبح میره دگ 

خونریزیم زیاد نیس اما رقیقه لخته نیس

عزیزم 😂😂😂😂😂😂چقد خندیدم.. انشالله که چسبیده به دلت و مامان شدی رفت 😍😍😍

😅الهی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من دردام چند دقیقه یکبار شروع میشه اما لخته دفع نمیشه فقط خون رقیق😭😭اما دردم زیاده  درد روحی ...

خدا نکنه عزیزم. میفهممت قربونت برم. منم چون بار دومم بود فکر می کردم دیگه دنیا برام ب اخر رسیده ولی بازم روزای قشنگ در راهه. ان شاالله خیلی زود سرپا میشی و چشم و دلت روشن میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم تا الان نداشتم اولین بار  آسپرین هم دارم  انوکسا هم دارم  بعد انوکسا در ...

میتونی اسپرین رو شب بخوری انوکسا رو روز بزنی یا برعکس

بله انوکسا چهار انگشت بسته سمت راست و چپ ناف و یا کمی پایین تر  (تو نت جستجو کن  عکس محل مجاز تزریق میاد) با دو انگشت حالت نیشگون بگیر و سوزن رو یکباره وارد کن حتما با سرعت سوزنو بزن تا درد و خونریزی نداشته باشی تزریقت آروم آروم باشه تا کبود نشه و خون نیاد سعی کن هرچی میتونی اهسته تزریق کنی. توضیحات بیشتر توی نت هست اگر مشکلی بود بگو من یا دوستان راهنمایی میکنیم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم خوبی والا فعلا داروهامو قطع کردم و در ناامیدی کامل بسر میبرم دیگه نمیدونم چکار کنم

قربونت برم،من نیومدم چند روزی،مگه آزمایش دادی؟پریود شدی؟

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
چقد با پستت گریه کردم ینی خدا منو میبینه امشب 😭😭 همسرم هست اما صبح میره دگ  خونریزیم زیاد ن ...

خدا خوب خوباش رو برات کنار گذاشته

تو به سهم مادر شدنت میرسی 

و همه غصه های امشب و این شبها تموم میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من دردام چند دقیقه یکبار شروع میشه اما لخته دفع نمیشه فقط خون رقیق😭😭اما دردم زیاده  درد روحی ...

عزیزم منم‌دردم‌همینجو بود قبل سقط یه درد خیلی شدید که میگرقت و ول میکرد کلی خونریزی کردم بعد دو ساعت جفت و جنین خودش اومد بیرون دیگه دردم آروم شد. ایشالا واسه توهم راحت دفع میشه تا صبح آروم‌میشی عزیزم. خدا کمکت کنه🤲

عزیزم منم‌دردم‌همینجو بود قبل سقط یه درد خیلی شدید که میگرقت و ول میکرد کلی خونریزی کردم بعد دو ساعت ...

خیلی سخته 😭😭🥺

بچمون رفت ینهمه ام درد کشیدیم 

تو جفت و جنین رو دیدی ؟،؟؟😭😭بمیرم برلا

سلام عزیزم شما بیمتون چون نیروهای مصلح هستش ۷۰ درصد برگردوندن درسته ؟ مثلا منی که بیمه ام تامین اجت ...

سلام عزیزم . من همسرم آزمایش که داد چون نرمال نبود نیاز به ivf داشتیم  دکتر بیمه تایید کرد که نیاز دارین همچنین دکتر خودمم بهم تاییدیه داد بردم بیمه . من اون آزمایش اولو بردم بیمه اونجا برام‌پرونده تشکیل دادن . از همون روزی که رفتی دکتر برو دنبال بیمه . ببین چی میشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خیلی سخته 😭😭🥺 بچمون رفت ینهمه ام درد کشیدیم  تو جفت و جنین رو دیدی ؟،؟؟😭😭بمیرم برلا

خیلی سخته از خدا میخوام‌که دلتو آروم‌کنه الان که اینارو میگی‌اون لحظه ها واسم‌زنده شد خدا بهت صبر بده عزیزم تحمل کن میگذره. آره من دیدم‌جنینمو درسته اومد‌بیرون اندازه دو بند انگشت بود کامل‌بود به حالت جنینی خمیده و مظلوم نشسته بود😭. یادش که میفتم دلم خون میشه😭

سلام عزیزم من ذخیرم خیلی پایین بود اهدایی گرفتم مدارک ببرم بیمه هزینه بهم میدن بنظرت یا چون اهدایی ب ...

سلام گلم . خب چرا قبل اینکارا بیمه نرفتی ؟؟ آره حتما با همه ی مدارک برو بیمه .بیمتون چیه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست .