2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ای جانم. استرس گرفتنی ب اون لحظه که با نی نی های خوشگل تو دلت برمیگردی خونه فک کن حالت خوب شه😍😍😍

ای جاننن 😍😍😍چه حس خوبی ..دخترم رو بردارم بیارم خونه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جان ببخشید من جواب میدم منم همینکارو کردم حتی خورشت هم درست کردم غذای فریزر اشکال نداره غذا ...

عزیزم زردچوبه میزدی به خورشت؟؟

رب میرذی؟؟

بعد پیاز چی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه چشم 

ان شاالله که مامان شدی رفت موقع انتقال چشمات ببند ب صدای اب پرنده ها فک کن قرآن بخون بعده انتقال هم اب یخ نخور  چیزای یخ نخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای جاننن 😍😍😍چه حس خوبی ..دخترم رو بردارم بیارم خونه 😍😍

😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ااا چه خوب .پس چندین وعده درست میکنم که اینسری دیگه اشپزی نکنم .ادویه به خورشت نمیزدین پس چی میزدین ...

اره عزیزم

ادویه هم میزدم ب اندازه زردچوبه و فلفل سیاه

من چیزی رو کم نکردم

ادویه های دیگه رو تو هرغذایی قبل نمیریختم ک تو این مدت غذاهام ادویه دیگه لازم نداشت

حتی یکی دوبار تو خورشت لوبیاسبز چوب دارچینم انداختم ی تکه کوچیک

اخه غذا بدون ادویه طعم نداره

فقط برای رب یا رب خونگی بریز یا گوجه رنده کن سرخ کن بریز

روغنم روغن کنجد میریختم و دوست داشتم ک الان از روغن کنجدم بدم اومده😄😄

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دوستان 💚💚💚

من قراره دوباره بیام تو سیکل انتقال

این آخرین فرصت منه برام دعا کنین🙌

منم تو دوره دعاهاتون اضافه کنین لطفا...

یه سوال بچه ها❓❓❓

استرادیول خارجی اثرگذاریش خیلی با ایرانی تفاوت داره؟

به نظرتون ارزش داره خارجی بگیرم؟

منم دوران مجردی خییییلی مینوشتم. البته داستان و..‌ نه ها. خاطرات روزانه و... یا تو دانشگاه برا نشریه ...

چه باحال 👏👏آفرین برشما چقدر خوب که می نویسین 👏👏همه مامانی این گروه یه پا هنرمنداا👏👏👏 هر کدومتون توی یه زمینه ای فعالیت دارین 👌👌عالیه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چ سخته ادم به هر دری بزنه ولی باردار نشه و یا ب سختی و عذاب و کلی دارو و ازمایش و ...باردار بشه 😢😢 ...

ان شاالله یهویی بی دردسر مامان بشی😍 خوبی این راه اینه ک هی صبورتر میشیم هی زمین میخوریم و محکم تر بلند میشیم. امیدوارم هیییییچ کدوممون دیگه زمین نخوریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام.وقت بخیر.دوستان میشه راهنمایی کنید فریتل سی رو روزانه چند بار باید مصرف بشه؟

عزیزم من دکترم گفت یکی ولی خودم یکماه روزی دوتاخوردم

رو خودشم نوشته سه تا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اینو بهش گفتم، گفت نمیشه میخام چیزای خیلی خوشگل مربوط ب همون جنس بخرم حالا سونو دوم برم بنظرت بهتره ...

ب نظرم نظریه پسر بودن کمتر احتمالش هست رد بشه

چون بقول دکتر اکرم جون شومبول دارن🤣🤣

@alaae     @_sharareh_     @fatijavad     عزيزان دلمممم، خا ...

سحر جان هر روز این پستت رو ک میبینم چشام پر اشک میشه🥺 الهی هیییییچ وقت به چه کنم چه کنم و... نیفتی و سرفرازی و خوشبختی دختر گلتو ببینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه از کجا گرفتی من دوجا سر زدم نبود

اینترنتی سفارش بده

دیجی کالا هم داره

اره عزیزم ادویه هم میزدم ب اندازه زردچوبه و فلفل سیاه من چیزی رو کم نکردم ادویه های دیگه رو تو هر ...

خیلی هم خوب .من یه مدت روغن کنجد گرفتم استفاده کردم بوش حین پخت خیلی اذیتم میکرد دیگه برگشتم به تنظیمات کارخونه و روغن آفتابگردون مجدد استفاده کردم .خوب .مرسی از توضیحت 🙌 رب خونگی اتفاقا از یه پیجی سفارش دادم برام رسید .حدودا یکماه پیش یکبار امتحانی رب گوجه درست کردم خوب شد ولی خیلی سخت بود دیدم نمیتونم درست کنم سفارش دادم 

ب نظرم نظریه پسر بودن کمتر احتمالش هست رد بشه چون بقول دکتر اکرم جون شومبول دارن🤣🤣

نه اتفاقا دوتا از دوستای من تا ماههای خیلی بالا فکر میکردن پسر دارن ولی تبدیل به دختر شد .یکیشون که کلی سیسمونی هم گرفته بود براش .🙂🙂