2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
باورم شاید نکنی سردرد که میگرنم داره منو میکشه ،معده درد و حالت ضعف کلن دارم غروب بدتر میشم تمام اعض ...

سلام کوثر جان انشالله که خیر 

منم مثل خودتم طول روز کمی بهترمدم غروب تا صبح باور کن مینی م و زنده میشم 

سردرد، حالت ضعف، تهوع که دائمی، بی حالی، پا درد 

و.... 

آزمایش دادم دکتر گفت همه چیز اوکی بخاطر هورمون بارداری 

باورم شاید نکنی سردرد که میگرنم داره منو میکشه ،معده درد و حالت ضعف کلن دارم غروب بدتر میشم تمام اعض ...

عزیزم چه سخت حتما برو دکتر چون بری ان تی هم باید وایسی ازمایشت بیاد  با هم بری یه هفته طول میکشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کوثر جان انشالله که خیر  منم مثل خودتم طول روز کمی بهترمدم غروب تا صبح باور کن مینی م و ز ...

سلام نسرین جون،واقعان خیلی سخته درکت میکنم خداروشکر که همهچی باز اکی بود کی پس این حالتها باید بره 🥺🥺قدیم میگفتن چهارماه و ده روز باید بشه 🤦

خداکنه برا منم همچی خوب باشه 

سلام اکرم جانم  خوبی  بهتر شدی؟  آره برم پنجم میگم بهش بینم چی میگه  یه سوال ...

سلام عزیزم اره خدا رو شکر بهترم   این چند روز یه چی مثل همون نبض زدن حس میکنم بعضی وقتا سمت راست بعضی وقتا سمت چپم مخصوصا سرفم میگیره بیشتر میشه  دکتر هم گفت  تا پنج ماهگی میفهمی 

عزیزم چه سخت حتما برو دکتر چون بری ان تی هم باید وایسی ازمایشت بیاد  با هم بری یه هفته طول میکش ...

اره گلم امروز میرم دیگه پناه بر خدا ،،یه سوال درباره ان تی بپرسم من الان اول باید سونو برم بعد برم آزمایش یا برعکس ؟

@favali     سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید خوندم .امیدوارم خیلی زود به خواسته قل ...

ممنون عزیز دلم حاجت روا بشی  شرمنده تموم محبت‌های شما هستم که بیادم هستین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره گلم امروز میرم دیگه پناه بر خدا ،،یه سوال درباره ان تی بپرسم من الان اول باید سونو برم بعد برم آ ...

اول میری سونو ان تی همون روز جواب سونو رو میبری ازمایشگاه ازت ازمایش میگیرن

الان سونو کرد کلا ۴ تا فولیکول دارم. ۲ تاش ازاد شده🥺 بار قبلی ۷ تا داشتم ک ۵ تا تخمک کشیده بودن ...

سلام گلم فاطمه جان امیدوارم خدا بهترین ها رو برات در نظر بگیره اصلا استرس و نگرانی نداشته باش خدا خودش می‌بینه همه چیو خدا بزرگه عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوست ...

عزیز دلم هیچ جمله ای پیدا نکردم که بگم خدا خودش به دلت صبر بده انشاالله جاش دوباره برات سبز بشه انشاالله که به زودی از این دارو درمان خلاص بشی خدا رو چی دیدی خدا بزرگه یه دفعه ای دو قلو میده و حیرت زده میشی عزیزم ناراحتی هات و بکن و بعد دوباره سر پاشو تو دختر قوی هستی بازم خدا هواتو داره برا آرامش دلت صلوات میفرستم 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته و تا خدا نخواد گلی جوونه نمیزنه ... اگر خدا بخواد با هزار تا تخمک ...

ممنونم عزیزم. دقیقا همین طوره. الان اومدم بیرون کلا دو تا تخمک کشیدن. اونام نمیدونم جنین میشن یا نه. التماس دعا دارم از همتون. لحظه اول ک گفتن اشکام ریخت همین جور. ولی الان آرومم. توکل ب خدا. اگه خدا بخواد با همینام میشه اگه نخوادم که دیگه شاکرم و راضی به رضاش. 

ولی دیگه نمیتونم برا بار سوم فکر کنم چون همینم به لطف خدا فقط، جور شد هزینه اش. توکل به لطف و کرم خودش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم .ان شاالله همین ۴ تا ۴ تا جنین با کیفیت میشن 😍😍 اصلا استرس نداشته باش 🤲

ممنونم از دعای خیرت عزیزم. دلم ب همین دعاهاتون خوشه فقط❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱