2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم میترسم میرم بیرون بزنن برام نزنم خودمو بکشم توی نت نوشته بود مرگ آوره😐

دوتا سرش حالت پیچیه بهم وصل میکنی هی سرنگا راخالی وپر میکنی تا مخلوط شه سوزن و وصل میکنی چهار بند انگشت فاصله بدی بزنی اما بری بیرون راحت برات میزنن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم که گفتی امروز نوبت دکتر دارم می نویسم یادم نره و به دکتر بگم عزیزم این آزمایش چیه؟

ازمایش پرولاکتین یه هومرمونی هست که از هیپوفیز ترشح میشه مصرف استرادیول باعث میشه سطح استروژن که اون هم از هیپوفیز ترشح بشه بالا بره این دوتا با هم رابطه همسو دارن سطح پرولاکتین هم بالا میره وقتی سطح پرولاکتین بالا بره بدن خودشو حامله فرض میکنه و اجازه لانه گزینی جنین یا پریود شدن نمیده تخمک‌ گذاری هم انجام نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این امپول واریوپپتیل روز ۲۱ سیکل میزنن ماه بعد میری سیکل انتقال  این دارو میدن که شما استرادیو ...

دکتر من اینا رو گفته

گفته ال دی و آسپرین و ویتامین eو کوکیوتن روزی یکی بخورم از۴پریودم 

هر۱۲ساعت هم پنتوکسی فیلین

۷تا ال دی که خوردم برم آمپول رو نصفشو بزنم و دوباره هفتا ال دی دیگه بخورم و قطع کنم تا پریود بشم باز برم سونو

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
دوستان برایه پریود شدنم دارو چی بخورم کسی میدونه غیر از الدی

پروانه جون دوتا آمپول پروژسترون بزنی.چرا برایدنتظیم پریودیت قرص دوفاستون یا مدروکسی پروژسترون نمیخوری اینا پریودیت رو تنظیم میکنن.البته دوفاستون خیلی بهتره ولی خیلی گرونه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شما کجا انتقال دادید خدارو شکر که سه تاش گرفته انشالله هر سه تا شم تا اخر میمونه نگران نباش

بیمارستان ام لیلا بندرعباس

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
عزيزم برات اية الكرسى ميخونم و ى دور صلوات ميفرستم ان شاالله كه تو دلى هات سلامت باشن و سرى بعد ك مي ...

ممنونم مهربونم انشاالله هرچی از خدا میخواهی بهت بده.ودامن همه دوستانی که اینجا هستن سبز بشه

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

سلام بچها از صبح یه کمر درد بدی گرفتم انقدر پایین کمرم درد داره دلم ضعف میره ،میشینم ،دراز میکشم هیچی تاثیری نداره چیکار کنم بنظرتون الانم به پشت باس نم رسیده 

هر روز یه علامت جدید دارم من 😫😫😫

کسایی که آی یو آی کردید توروخدا بگیددرد داره یانه من آستانه تحمل دردم خیلی پایین واسه ی معاینه ساده ...

نه عزیزم اصلا درد نداره مایع اسپرم رو با سرنگهای بلندی وارد دهانه ی رحم می کنند اگر حامله هم بشی یه باداری طبیعی هست روزی که خواستی بری آی یو آی حتما یکی دو قاشق نشاسته تو آب حل کن تا چند روز هم ادامه بده اگر بتونی مثل افراد آی وی اف مراقب ها رو رعایت کنی که عالی میشه 

من نظر خودم رو میگم تو آی یو آی لتروزول بیشتر از کلومیفن جواب میده 

سلام دوستان ای وی اف کردم سه تا جنین انتقال دادم الان هفته نه هستم رفتم سونو گفت یکیش قلبش تشکیل شده ...

به سلامتی و مبارکی عزیزم ، احتمالا سن جنین ها متفاوت هستند

منم الان یکی از قل ها دو روز بزرگتر هست و سن بارداری بر اساس قل بزرگتر زده شده

انشاءالله هر سه تاشون درامان خدا باشن

اینطوری چقد سیکل پریودیت کوتاه میکنه من کامل ال دی خوردم روز ۲۱ سیکل هم امپول زد

نمیدونم عزیزم چی بگم،البته خودم دوست دارم زودتر تموم بشه و انتقال بدم

نه عزیزم اصلا درد نداره مایع اسپرم رو با سرنگهای بلندی وارد دهانه ی رحم می کنند اگر حامله هم بشی یه ...

عزیزم انتقال جنین چی؟اون درد داره؟باید بستری بشیم؟چجوریه؟البته من هنوز راه دارم تا انتقال