2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام عزيزم خدا رو هزااااااار مرتبه شكررررر 🤲🤲 به سلامتي و مباركي ان شاالله 🤲🌹

قربونت برم عزیزم 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریک میگم انشاالله این دوران رو بسلامتی بگذرونی

ممنونم گلم 🥰انشاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
واااای خدای من 😍😍😍خدایای شکرت.. خیلی خوشحال شدم بخدا 😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم.انشالله تا نه ماه ...

ممنونم گلم انشاءاله بزودی دامنت سبز شه عزیزم 🤩

سلام هیواجان خدا روشکر دلت شاد شد خیلی منتظر بودم خوشحالم که شما مثبت شدی

ممنونم عزیز دلم انشاءالله قسمت خودت بزودی 

تبریک میگم عزیزم خدا برات حفظش کنه

ممنونم عزیزم انشاءالله قسمت همه منتظرا 

مرسی عزیزم ،عه چرا حساسه؟!😂

هایلات تعیین جنسیت پیجش رو بخون 

میگه جنسیت تو ان تی حدس و گمانیه اصلا علمی نیست

ضمن اینکه دستگاه تناسلی هفته ۱۴ به بعد واضح و مشخص میشه و میشه طبق اون نظر داد.

برای همین بهت گفتم که اگر خواستی بری بدونی اوضاع چطوریه😊

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام شما هم انتقال جنین دادین؟ببخشید یه سوال مهم دارم من داروهام داره تموم می شه می خواستم بخرم ازاد ...

اره عزیزم برا دومین بارخداروشکر مثبت شدم 

منم هی تموم میشه میخرم البته من بیمه ندارم کلن قرص استرادیول که اول 8 ساعت بعد 12 ساعت و الان روزی یه دونه میخورم که خدا بخواد  تا 25 باید بخورم،آمپول پرژسترون هم فردا آخریشه🥺🤲😂،آسپرین هم تا هفته 28 بارداری باید بخورم 

آخری دارو رو من ندارم عزیزم 

سلام شما هم انتقال جنین دادین؟ببخشید یه سوال مهم دارم من داروهام داره تموم می شه می خواستم بخرم ازاد ...

بستگی به وضعیت هر بدن دارو میگن ادامه بدیم مثال من خودم امپول انوکسا تا دو هفته به زایمان دارم ولی دوستم تا هفته 12 بارداری ،شما دارو رو همون جور که بهت گفتن استفاده کن تا قبل از رفتن به همون اندازه  تهیه کن رفتی مرکز دستور میدن بهت دیگه عزیزدلم 

مرسی عزیزم انشالله خدا برات حفظش کنه  انتقال اولت بوده؟؟

قربونت ممنون 

نه عزیزم ی بار تخمک کشی کردم ولی فقط دوتا جنین ضعیف تشکیل شد که انتقال دادم و نشد 

دوباره تخمک کشی کردم بعد شش ماه