2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
شاید به قول خودت خرابه.. نمیدونم والا من بیبی چک نزدم تاحالا نمیدونم 

خطه منفی بزور ونصف ونیمه رنگ گرفت بیبی چک که میزدم خط اولش زود وکامل رنگ میگرفت ولی این اون خط ونه هاله داشت امیداورام بیبی چک خراب باشه منفی شه دیونه میشوم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بارای قبل مثل لکه بینی قبل از پریود بود یبار روز سوم یبار روز هفتم  ولی اینبار ببخشید تا نشستم ...

منم لک بینی نداشتم.. منتظرش بودم اما نداشتم ..

مبارک باشه گللللللم خیلی خوشحال شدم حداقل خبر خوب بشنویم 😍😍😍😍مبااااااااارکه انشالله 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین این حالِ خوش نصیب همه منتظرا ب حق این شبهای عزیز😍

الهى آمين🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خطه منفی بزور ونصف ونیمه رنگ گرفت بیبی چک که میزدم خط اولش زود وکامل رنگ میگرفت ولی این اون خط ونه ه ...

خدا نکنه گلم انشالله که مثبت میییییشی توهم میای خبر خوش به ما بدی 😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
🤲پناه به خودش ما تلاشمونو کردیم بقیش دیگه با اون بالا سریه شاید که دلش بسوزه و مام مثبت بشیم😓

اره توکل ب خودش 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
انشالله که خراب باشه نابودم کرد این بیبی چک برام دعاکنید

خب چرا میزنی واقعا دل محکمی داری من اصلا دستم ب بی بی چک نمیره میخام اگر چیزیم هست تو همون روز ۱۴ تموم بشه نه هرروز هی دلم بریزه که وای چیشد چرا اینجوری شد 

خب چرا میزنی واقعا دل محکمی داری من اصلا دستم ب بی بی چک نمیره میخام اگر چیزیم هست تو همون روز ۱۴ تم ...

نمیدونم فکردم چون دیروز هاله دیدم امروز پررنگتر شده امید داشتم امروز الان اتیش زد 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔