2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

روزچندمى؟

البته با ادرار اول صبحم نبود درسته؟

نزن ديگه لطفا

خواهشا

استرسش سم تر از هرچيزه

بذار ى روز قبل ازمايشت بزن باز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم عزیزم انشاالله زود زود خوبشه سردرد و تهوعت... و انشاالله که جواب آمینوت هم عالی باشه اصل ...

فدای مهربونیت بشم گلم 

انشالله که با دعای خیر شما همه چی ختم به خیر میشه 

دعا دوستان اینجا در حق هم مستجاب میشه 

منم فعلا آرومم و آرامش دارم و سپردم به خدا و حضرت ام البنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نسرین جان،به نظرتون کمردردطبیعیه من یکی دوروزه کمردردم یخورده بیشترشده مخصوصاشبا که به خاطرش خو ...

سلام گلم آره طبیعی کمردرد پا درد 

طرز خوابیدن رو تغییر بده 

بالش لای پات بزار عزيزم 

قراره مثلا تو این ۴روز چی بشه ؟   خب باید بتا یه کم بیاد بالا

هرجور صلاحتونه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بعد یه ساعت اینجوری هالهافتاده یعنی بعد یه ساعت فایده داره یانه الان شماها هاله رو می‌بینید براتون ا ...

سلام عزیزم چون هالش صورتیه احتمال زیاد باردارباشی،انشاالله که آزمایشتم مثبت باشه،من بااینکه بتایه اولم۱۴۰۰بودولی بازم روز۱۳یعنی روزقبل آزمایش بیبی چک پررنگ نبود وهاله بود

ای جون دلم خدا حفظش منه  منم گشنم میشه ولی ميتر سم بخورم  چون گلاب به روت عق میزنم تمام ...

دیگه ان شاالله اخرای دوره تهوع و ... است سه ماهه دوم راحتتر میشین ..مطمینم که جواب امینو دوقلوها هم عالی هستش 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روزچندمى؟ البته با ادرار اول صبحم نبود درسته؟ نزن ديگه لطفا خواهشا استرسش سم تر از هرچيزه بذار ...

نهم آره ساعت دوازده زدم ساعت یک اینجوری شده دیدمش

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم چون هالش صورتیه احتمال زیاد باردارباشی،انشاالله که آزمایشتم مثبت باشه،من بااینکه بتایه او ...

عزيزم من ديروز تيكر شمارو تبريك گفتم؟؟

اگه نه تيكرت مبارك ان شاالله تااخرش خوشگل جلو بره😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم چون هالش صورتیه احتمال زیاد باردارباشی،انشاالله که آزمایشتم مثبت باشه،من بااینکه بتایه او ...

یعنی الان بعد ساعت‌

اهمیتتش کم نمیشه

سلام گلم آره طبیعی کمردرد پا درد  طرز خوابیدن رو تغییر بده  بالش لای پات بزار عزيزم  ...

ممنون گلم،آره بدون بالشت که اصلاخوابم نمیبره،وقتی راسته میخوابم یخورده بهترمیشه ولی چون میترسم بدباشه به پهلومیخوابم

عزيزم من ديروز تيكر شمارو تبريك گفتم؟؟ اگه نه تيكرت مبارك ان شاالله تااخرش خوشگل جلو بره😍

قربون محبتت عزیزم،انشاالله که شماهم به سلامتی زایمان کنی ورویه ماهه گل دخترت روببینی،درست گفتم نینیتون دختره؟

عزيزم اره احتمال مثبت بودنشخيليه چون بيبى الكى هاله نميندازه كم پيش مياد اما توروخدا نزن ديگه تا ١٣ ...

انشالله یعنی یه ساعت بعد اشکال نداره.؟