2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
میشه راهنماییم کنید تو این دو ماه که فرصت دارم چیا بخورم چیا نخورم .چه کارهایی و بکنم که مثبت بشم.

پیاده روی حتما برو. باید روزانه حدود ۴۰ دقیقه پیاده روی با سرعت بالا داشته باشی

ویتامین ای، امگا۳، اسیدفولیک، دی مصرف کنی + کپسول فرتیل سی ام

مواد غذایی گرم بخور، لبنیات رو حذف کن

مواد غذایی کارخونه ای که نگهدارنده دارن مثل کنسرو، رب و... نوشابه ها رو حذف کن

سبزیجات و میوه و آب خیلی زیاد بخور

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت دو هفته دیگه بیا قلبش و ببین مگه میشه جنین نباشه ?

بله عزیزم سونوی اول فقط ساک و کیسه زرد دیده میشه جنین چون خیلی کوچیکه دیده نمیشه

یک هفته ده روز دیگه که بری انشالله جنین و قلبش رو میبینی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پیاده روی حتما برو. باید روزانه حدود ۴۰ دقیقه پیاده روی با سرعت بالا داشته باشی ویتامین ای، امگا۳، ...

مسیر خونمون یطوری هست که نمیتونم تنهایی پیاده روی برم .کسی رو هم ندارم باهام بیاد پیاده روی.تو خونه میشه انجام داد؟!مرسی عزیزم از توضیحاتت🙏🙏🌺🌺

پیاده روی حتما برو. باید روزانه حدود ۴۰ دقیقه پیاده روی با سرعت بالا داشته باشی ویتامین ای، امگا۳، ...

بعداز انتقال چه کارهایی انجام بدم؟کی میشه حموم رفت.و مسیر خونمون تا مرکز یک ساعت راهه .عقب ماشین دراز بکشم یا جلو بشینم.

منم دیروز اینقدر سرفه کردم روز هفتم بودم  یعنی سرفه هایی که بالا می آوردم !  منم فک کردم ر ...

من تو ابن چند روز انقد بلاها سرم اومد که تو دلم گفتم اگر یک درصد هم امکان گرفتنش بود دیگ نمیگیره ولی بازم هم توکل بخدا کردم انشالله اقا امام حسین تو این روزای عزیز حاجتمونو بده چی بگم اون بالا سری داره میبینه دیگ چقد زجر میکشیم انشالله که رحمش بیاد کمکون کنه

سلام ممنون عزیزم...خوردنش که فکر نمیکنم مضر باشه عزیزم به هر حال مثل کلسیم و بقیه ویتامینا برا بدن م ...

خدا خیرت بده عزیزم

ان شاالله که میخرم و میخورم و از این دردها راحت میشم

یعنی طوری ام که بعد از یه ۵ دقیقه نشستن و وقتی میخوام بلند بشم زانوهام درد میکنه و  پاهام و مچ پاهام و کمرم و تقریبا همه جای بدنم کوفتگی داره 

با خودم میگم‌ با این همه درد قصد بارداری هم دارم😁

خدا کنه نتیجه بگیرم همیشه دعا به جونت کنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوستان احتمالا من فردا یا پس فردا برم سونو غربالگری  از طرف دکترم تماس گرفتن گفتن یا فردا بیا ...

انشالله بسلامتی بری و دلخوش برگردی خواهرم بچتو تو سونو میبینی ماروهم با تمام وجودت دعا کن شاید خدا به دل مام نگا کنه

دوستان احتمالا من فردا یا پس فردا برم سونو غربالگری  از طرف دکترم تماس گرفتن گفتن یا فردا بیا ...

به سلامتی عزیزم

انشالله میری میبینی همه چی عالیه

اتفاقا وقتی گفتی هجدهم میرم تعجب کردم اخه شما دوهفته از من جلوتری 

ب سلامتی عزیزم ان شاالله که همه چیز خوب پیش بره اتفاقا داشتم قرآن میخوندم همش ب ذهنم میومدی منم دوازده هفته و چهار روز رفتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بعداز انتقال چه کارهایی انجام بدم؟کی میشه حموم رفت.و مسیر خونمون تا مرکز یک ساعت راهه .عقب ماشین درا ...

صبح انتقال یا شب قبلش بهتره کله پاچه بخوری میگن به لانه گزینی کمک میکنه

و کلا بعد از انتقال غذاهای پرنشاسته و چرب و ژلاتین دار مثل سوپ قلم، ماکارونی، ماهیچه و... خوبه

یه آناناس رو به پنج قسمت تقسیم کن و از روز اول تا پنجم بخور

روز اول تا پنجم چند قاشق نشاسته (ذرت نباشه) توی یک لیوان اب حل کن بخور

بهتره حمام نری حداقل هفت هشت روز اول نرو بعدشم در حد یه پنج دقیقه دوش بگیر

صندلی جلو بشین چون پشت تکونش بیشتره

مهمتر از همه همش به پهلو چپ بخواب که خونرسانی به رحمت بیشتر باشه طاق باز نخواب

من خودم همه ی اینکارارو انجام دادم نتیجه گرفتم

البته یه بخشی از این مثبت شدن، شانسیه

انشالله که همین انتقال مثبت میشی