2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
عزیزان آمپول دور ناف هم نیاز به آموزش داره ؟ خطرناک نیست که توى بافت هاى دیگه شکم مثل روده و .. &nbs ...

نه بابا خیلی راحته

من اپلین بار فیلمشو از اینترنت دیدم چون خودم ترسو هستم همسرم برام میزد (البته هیچ تجربه تی نداشت)اکثر بچه ها خودشون میزنن

فقط اون زاویه ی زدنش رو رعایت کن و اینکه همسر من اوایل میترسید اروم اروم سوزن رو فرو میکرد درد داشت اخرها دیگه یاد گرفت سریع تر فرو میکرد  یاد کرفته بود😂😂

[QUOTE=246582379]آجی دماغم کاملا کیپ شده 😀😃[/QUOTE دلم تیر می‌کشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تیرکشیدن میگن خوبه؟؟ آجی اینها هنوز لونه گذاریشون تموم نشد؟؟ چند روز طول میکشه تا لانه گزینی کنن؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من صورتم جای جوشن داره ودکتر کرک ضد لک داده امشب استفاده کردم حالا بینیم خیلی میسوزه نباید میزدم نه 🤢

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها من صورتم جای جوشن داره ودکتر کرک ضد لک داده امشب استفاده کردم حالا بینیم خیلی میسوزه نباید می ...

کرم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
تیرکشیدن میگن خوبه؟؟ آجی اینها هنوز لونه گذاریشون تموم نشد؟؟ چند روز طول میکشه تا لانه گزینی کنن؟؟؟& ...

فکر کنم تازه از روز پنجم ششم بعد از انتقال شروع می‌شه البته خیلیا هم مثبت می‌شن اما هیچ علامتی ندارن 

سلام عزيزم خداروشکر  نه زود من با اینکه لکه بینی نداشتم ولی باز ادامه دادم  چون معلوم نی ...

لامصب انگار اصلا جذب نمیشه.خیلی دردناکه😫😫بمن نگفتن تاکی بزنم.پس حالا چندروزدیگه میزنم بعد زنگ میزنم ازشون میپرسم.دستت دردنکنه گلم❤️

وقت نمیخواد من میرفتم میگفتم دکتر گفتن پریود شدی بیا سونو

واقعا؟ یعنی از قبل وقت نمیگرفتی همینجوری بریم‌بگیم‌ قبول میکنن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نسرین جون میگم من دیگه لک بینی ندارم چندروزه دوتا آمپول زدم.الان دیگه باسنمو نمیتونم بزارم زمین.میگم ...

امپولاتو زیاد کردی سر خود کم نکن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی چیکا جونم والا اب که زیاد میخورم شاید روزی ۱۵ لیوان ولی هندونه بخاطر قند بالایی که داره میترس ...

ببین مثلا یک لیوان اب هندوانه رو بریز تو یه بطری یک و نیم لیتری با اب قاطی کن بخور اب عالیه دلستر تلخ بتونی بخوری اونم برای اب دورش خوبه 

اره من فشارم تا ۱۴ روی ۹ هم رفت یهویی بعداز قرص تو خونه ۱۲ اینطورا مطب دکتر ۱۱/۵ بود ولی من خیلی خیلی رعایت میکردم غذاهای فست فودی و چربی دار مصرف نکن نمک حذف خیار خوبه بخور ماست خوبه دوغ ترش بدون نمک 

امپول ریه تزریق کردی؟ 

خداياشكرت....❤️ 
اره مندهر دو سری بدون نوبت رفتم چون اخه معلوم نیس کی پری بیاد

پس منم بار اول برم پرونده تشکیل بدم چون اون موقع پریود نیستم وقتی پریود شدم بدون نوبت میرم دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش