2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
انشاالله که جنینات محکم بچسبن بهت وتانه ماهه دیگه ولت نکنن،کاش سه چهارروزبودعزیزم من الان ۴۰روزه که ...

انشالله عزیزم 😍😍الهی نی نی های نازتو بغل بگیری همه خستگیات در بره انشالله... 

الهی به امید خودت 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من شاید زیاد سنگین نباشم.ولی بیشتر کسلم و حوصله ندارم کاری کنم. زیاد توی خم و راست شدن اذیتم. وگرن ...

منم همین بودم شکمم بزرگ نیست ولی نفس کم میارم الان. کلا  وزنم بالا نرفته ورم هم ندارم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=245578761]بسلامتی انشالله همین روزا مامان میشی فقط یادت باشه بیشتر به پهلو چپ بخابی ک خونرسانی بهتر باشه طاق ...[/QUOTا

الهی آمین 😍😍

پس من فکر میکردم بیشتر باید رو کمر خوابید 😓

بهتر که رو پهلو هم میشه خوابید 😅😅😅 زود خسته میشم از یه حالت خوابیدن 

ویتامینات چیه؟ آ و ای بعد از انتقال نخوری

نه این ویتامینارو کلا بهم نداد تو طول درمانم... 

امگا..کیوتن ..فموبرا..زینک و دی باهم..آناهیل.. ب۶..د۳..سی و زینک باهم..فولیک اسید..متفورمین.. استرادیول.. 

اینا قرصایی که روزانه میخورم 

قربونت عزيزم ان شاالله فردا بياى خوشحالمون كنى بتات بالا باشه دوقلووووو😍

فرزانه جون الان یهوو فهمیدم تو لوبیا پلو یه ادویه زدم جه چاشنی پلویی زعفرانیه روش زده بوده چاشنی زعفران هشت درصد داره اشکال نداره؟

ساک وبستید بهم بگیدچیاگذاشتید☺

برا بچه پوشک و دستمال مرطوب دستکش یبار مصرف لباس حداقل دو تا با خودت ببر. دورپیج بچه و خشک کن بچه. من پستونک و شیشه شیر هم گرفتم . ضد عفونی کننده برا خودم لباس زیر راحت و بلند که بالاتر از بخیه باشه نوار بهداشتی بزرگ همونجا میخرم. پد های سینه فقط دو عدد گذاشتم. نمی دونم با پیراهن برگردم یا شلوار?🤔🤔 ساک خودت  و بچه رو جدا بزار راحتتره. مدارک پزشکی تا الان اینا رو گذاشتم

خدایا شکرت
اره عزیزم 

ن عزیزم اشکال نداره همه چیز به اندازش خوبه 

تنها چیزهای که نباید خورده شه 

عسل،جگر گوسفند و مرغ،دارچین،زعفران،زرشک،دمنوش های گیاهی،فعلن همینا یادم میاد 🤔

ن عزیزم اشکال نداره همه چیز به اندازش خوبه  تنها چیزهای که نباید خورده شه  عسل،جگر گوسفن ...

عزیزم الان لوبیا پلو خوردم متوجه شدم چاشنی پلویی زعفرانی داخلش ریختم اصلا حواسم نبود روی ادویه ارو نگاه کردم زده بود خشت درصد چاشنی زعفران داره

برا بچه پوشک و دستمال مرطوب دستکش یبار مصرف لباس حداقل دو تا با خودت ببر. دورپیج بچه و خشک کن بچه. م ...

شوره عزیزم مبارکت باشه خیلی حس خوبیه واقعان این همه انتظار فنچت تو بغلت بیاد 🥺🥺اون لحظه مارو فراموش نکن 

عزیزم الان لوبیا پلو خوردم متوجه شدم چاشنی پلویی زعفرانی داخلش ریختم اصلا حواسم نبود روی ادویه ارو ن ...

ن عزیزم نگران نباش زغفران هم انقدر باید غلیظ باشه و خالی دم کشیده باشه تا اثر بزاره داخل ادویه که زیاد نیست 

ولی از این به بعد حواستو جمع کن گلم 

ن عزیزم نگران نباش زغفران هم انقدر باید غلیظ باشه و خالی دم کشیده باشه تا اثر بزاره داخل ادویه که زی ...

چشم عزیزم دگ نمیخورم همرو شوهرم بخوره 😅😅

ی ساعته وایسادم لوبیا پلو گذاشتم

دوستان انتقالو چندم پریود انجام میدن؟؟؟؟؟ برا شما ها کی بوده؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

دوستان حالت تهوع امونم رو بریده قرص و استشمام لیمو ترش هم افاقه نکرده سرشب این حالت رو فقط دارم البته خودم میدونم علت اصلیش اون سنگ صفرامه

بجز سیرابی و قرص چی بخورم 

سیرابی رو تو دلش یه سکه طلا هم بذارن نمیخورم از بس خوردم 

دوستان انتقالو چندم پریود انجام میدن؟؟؟؟؟ برا شما ها کی بوده؟؟؟

بستگی داره به وضعیت سونو و آندومتر معمولا بین 12 تا 16 ولی من حتی یکی از انتقالای قبلم 20 قاعدگی بود چون آندومترم باید ضخامتش بهتر میشد