2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزیزم ببخش من حالم خوب نبود ندیدم  مبارک باشه ان شالله خدا صحیح و سالم بزاره بغلت  ❤️❤️

مرسی عزیزم انشاالله خودتم تاچند روز دیگه بابتای خوب مارو خوشحال میکنی توکلت به خدا باشه😍❤️🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم  تو این هفته ها ثابت نیست علائم هشت به بعد سلامت میکنیم  گشنگی 😄تهوع و....&nbs ...

سلام عزیزم

باور میکنی حاضرم هرروز تهوع داشته باشم فک میکنم داشتن علائم خیالمون راحت میکنه

انشاالله همینطور که میگین علائم ثابت نیست باشه

نه دیگه تا اون موقع دلش تاب نمیاره ولی ازمایش بدم بتام بالا باشه بعش میگم انشالله خدا همه مادرها رو ...

اهان ميدونه اى وى اف كردى؟؟

پس زودتر خوشحالش كن بعد ازمايش😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به خدا هر پیامی که از شما مهربونا میاد بدنم از شوق میلرزه ولی چه کنم انقدر تو این 10 سال درد کشیدم ک ...

همه مون درد كشيده ايم و همين حس داشتيم

ان شاالله تا باشه از اين لرزيدن هاى از سرشوق

الهى بحق مولا على و بخق اين شب عزيز همه چشم انتظارها تا عيد امسال باردار باشن شكم گنده و از چشم انتظارى دربيان

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیالت راحت عزیزم  برا منم همینطوری بود گذاشتم همسرم بره سرکار با ناامیدی بی بی چک زدم اصلا انت ...

🤣🤣🤣🤣

عزيزممممم

برگشت؟؟

سلام عزیزم باور میکنی حاضرم هرروز تهوع داشته باشم فک میکنم داشتن علائم خیالمون راحت میکنه انشاالله ...

واى نه اين ارزو رو نكن پشيمون ميشى

ببين من هيچ علائمى ندارم قرار نيس همه داشته باشن

فقط گشنگى و تكرر ادرار و ى كم سينه هام درد دارن

تهوع گشنگى و سيرى هم ك دارم خيييييلى ناچيزه شايد لحظه اى

ان شاالله ك علائم نداشته باشى و بارداريت راحت باشه

تاپیکشونو ببین

🤔🤔🤔

عزیزم مورفولوژی یا همون شکل سالم اسپرم کمه شوهرت ببر پیش یه اورولوژ بهش دارو بده بعد از سه ماه دوبار ...

مرسی عزیزم لطف کردین

خدا اون دکتر عوضی رو لعنت کنه که بهم گفت برو ۴ ماه دیگه بیا من نزدیک به یساله اقدامم بخاطر حرف اون دکتر 

تا حالا شوهرم میتونست درمان بشه 😠

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه