2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
قربونت برم عزیزم  من ۴ انتقال منفی داشتم یزد  حالا پیش دکتر زهرا شمالی شیراز نوبت گرفتم

نمیتونین برین تهران برا شروع دوباره؟ 

از این جهت میگم که خودمم ‌شهرستان بودم و وقتی مرکزم و تغییر دادم و رفتم تهران زود جواب گرفتم... واقعا مراکز تهران کارشون خیلی بهتره یا شاید بهتر باشه بگم سریع الجواب ترن

البته بستگی به شرایط شغلی و خانوادگی هم داره بعضا افراد بخاطر مسافت و مشغله کاری نمیتونن اینهمه راه برن تا تهران...

قربونت عزیزم. حرف‌های دیگران اندازه سر سوزن ارزش نمیدم.امیدم به خداست.خودش باید بخواد. منم هرقدر تو ...

انشاالله توکلت به خدا باشه... حتما دعاگوت هستم اگه خدا ازم قبول کنع🤲🤲😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونین برین تهران برا شروع دوباره؟  از این جهت میگم که خودمم ‌شهرستان بودم و وقتی مرکزم و تغ ...

کآش میتونستم برم زی زی جون

من همسرم شغلش جوریه ک خیلی مشکله براش..تو این چهار بار هم که رفتیم کلی اذیت شد..الانم برا همین راضی شد که تو شیراز باشه..وگرنه میگفت دیگه بی خیالش بشیم...دیگه توکل ب خدااا..ما تلاشمون رو میکنیم امیدوارم خدا برامون بخاد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

خانما روز انتقال چی خوردین؟؟؟؟

به من گفتن غذای پر کالری بخور مثل کله پاچه اما من تاحالا کله پاچه نخوردم نمیدونم خوشم میاد یانه نمیخوام ریسک کنم 😂😂😂😂 دیگه چی میتونم بخورم بجز کله پاچه 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
کآش میتونستم برم زی زی جون من همسرم شغلش جوریه ک خیلی مشکله براش..تو این چهار بار هم که رفتیم کلی ا ...

حدس میزدم شاید بخاطر مشغله کاری نمیرید تهران... انشاالله توی همون شیراز نتیجه میگیری و خدا دوتا کوچولوی ناناز میذاره تو دامنت عزیزم... 

واقعا فقط باید خدا بخواد که انشاالله اینبار برات میخواد حتما، دکترا همه وسیله ان🥰😊

خانما روز انتقال چی خوردین؟؟؟؟ به من گفتن غذای پر کالری بخور مثل کله پاچه اما من تاحالا کله پاچه نخ ...

سوپ قلم، ماهیچه، ماکارانی همه اینا خوب

من خودم اون روز سوپ ماهیچه خوردم و سیب زمینی تخم مرغ آب پز

دوستای گلم من  این ماه ال دی خوردم ک بعدش تو سوم پری استرادیول شروع کنم واین ماه نینی هامو ببرم ...

عزیزم اگه دو ماه پشت هم ال دی بخوری ممکنه ماه بعد که میخوایی انتقال بدی از نظر ضخامت رحم دچار مشکل بشی چون ال دی کلا فعالیت تخمدان کم میکنه استروژن تولیدش کم میشه در نتیجه ضخامت رحمت کم میشه بعد یه عالمه استرادیول میدن 

البته با دکترت حتما مشورت کن

بچها من ازمایش گرفتم بتا بود 1660 ممنونم از همتون که دعام کردین❤️😭قسمت همه منتظرها

سلام کوثر جان الان دیدم ک جواب تستت مثبت شده خیلی خیلی تبریک میگم ان شاءالله بارداری خوب و لذت بخشی داشته باشه التماس دعا💐

معمولا بعد از دو بار منفی شدن چه پارامتر هایی باید آزمایش بشه که دلیل منفی شدن انتقال مشخص بشه

البته همسرم خیلی ضعیف بودن و دوبار قبلی اصلا از لحاظ اورولوژی و جنین شناسی راضی نبودم دکتر اورولوژی نداشتن کلا. البته الان نزدیک ۹ ماه هست که عمل واریکوسل انجام دادن آخر هفته باید برای آزمایش مجدد بریم دکتر، واقعا از رفت وامد به شهرهای دیگه خسته شدم ، کاش تو همه شهرها مرکز ناباروری بود. 

اگر کسی تجربه ivf در شهرهای دیگه رو داره ترو خدا راهنمایی کنید. کار همسرم هم جوری نیست که به مدت دو هفته بخوان مرخصی بگیرن، کاملا دلشکسته شدم. 

دوستای گلم من  این ماه ال دی خوردم ک بعدش تو سوم پری استرادیول شروع کنم واین ماه نینی هامو ببرم ...

مشکوک به کوید شدید انجام ندادن؟تست ندادید؟میشه توضیح بدید من هم همین شرایط رو دارم