2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
آتوسا جان انشاءالله سیکل بعدی مادر بشی عزیزم 

ممنونم عزیزدلم.ان‌‌شالله😘❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرای قشنگمممم 😍😍🤗🤗🤗🤗

همین چند روز که نبودمااا دلم براتون ی ذره شده🤩کلی بهتون عادت کردم..

راستی بچه هااا ی خبرررر🥰🥰🥰🙃

همسرم راضی شد دوباره از اول شروع کنیم..کلی ذوق کردم..ز زدم نوبت گرفتم بهم آخر آذر نوبت دادن..شماها بیاین راهنماییم کنین تو این مدت چ کارها خوبه برا تقویت خودم و شوهرم

رژیمم هم شروع کردم ب امید خدا

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خواهرای قشنگمممم 😍😍🤗🤗🤗🤗 همین چند روز که نبودمااا دلم براتون ی ذره شده🤩کلی بهتون عادت کر ...

بسلامتی ایشالله شروع موفقیت امیزی رو برات ارزو دارم انشالله با انرژی بیشتر این بار مثبت بشین و حس مادرانه رو تجربه کنین گلم 🌹🌹🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
قربونت برم عزیزم  من ۴ انتقال منفی داشتم یزد  حالا پیش دکتر زهرا شمالی شیراز نوبت گرفتم

شما اهل کجایین که شیراز نوبت گرفتین 

من شیرازم عزیزم

بسلامتی عزیزم انشالله نتیجه بگیرین اینبار گلم... واقعا از نظر هزینه و از نظر جسمی و روحی باید خیلی اماده باشیم واسه این پروسه 😥

بسلامتی عزیزم انشالله نتیجه بگیرین اینبار گلم... واقعا از نظر هزینه و از نظر جسمی و روحی باید خیلی ا ...

قربونت برم عزیزم ..امید ب خدا

همچنین شما دوستممم

دقیقاااا من تو این چهار تا انتقالم از پارسال تا حالت داغون شدم..

سلام خواهرای قشنگمممم 😍😍🤗🤗🤗🤗 همین چند روز که نبودمااا دلم براتون ی ذره شده🤩کلی بهتون عادت کر ...

تمنا جون خیلی خوشحال شدم که دوباره میخوای با روحیه شروع کنی از خدای مهربون میخوام اینبار به هدفت برسی و دامنت‌ سبز‌ شه عزیزم😍 مطمینم با اراده و انگیزه ای که داری حتما موفق میشی❤

تمنا جون خیلی خوشحال شدم که دوباره میخوای با روحیه شروع کنی از خدای مهربون میخوام اینبار به هدفت برس ...

عزیرزمینی مهربون جانم🤗🤗💚💚💚

مرسی بابت دلگرمیت و دعای قشنگت 

خدا دلت رو شاااد کنه دوستم

آفرین فقط ببین خودت و خانوادت چی میخواین اگه با اومدن یه فرزند دیگه دلتون شاد میشه و زندگی به کامتون ...

قربونت عزیزم. حرف‌های دیگران اندازه سر سوزن ارزش نمیدم.امیدم به خداست.خودش باید بخواد.

منم هرقدر توان جسمی وروحی داشته باشم تلاش می‌کنم.

خداخودش کمکمون کنه وزودتر معجزشو بهمون نشون بده.

ان شاءالله با دعای دوستای عزیزم که همشون رنج وسختی این روزها رو به جون خریدن. منم بتونم دوباره به زودی مادر بشم عاشق دوقلو ام خدا توانش هم میده ان شاءالله. 

خیلی دوستون دارم منو از دعای خیرتون بی نصیب نزارین   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد