2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که انقد خوبی، نام کاربریمو حفظ کن که یادت نره😄😍 فقط اگ پریود شدم و لکه بینی نبود ی ...

سعی خودمو میکنم چون حافظه م خیلییی ضعیف شده 🙈

آره اگر در طول روز بیشتر از یدونه پد کامل خون داشتی یعنی پریودت شروع شده و کلا بیشتر از دو تا پد یعنی پریود قابل قبوله.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سعی خودمو میکنم چون حافظه م خیلییی ضعیف شده 🙈 آره اگر در طول روز بیشتر از یدونه پد کامل خون داشتی ...

ترسیدم گفتم شاید دیگه پریود نشم با استرادیول هایی که خوردم...شما تجربه تون چی بود با استرادیول؟؟ پریود نشدید اون ماه؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

دوستای گلم دیروز سونو شدم

امروز احساس میکنم ترشحاتم فرق کرده ولی مطمئن نیستم 

اگه عفونتی چیزی باشه تو سونو مشخص نمیشه نه؟

تست ادرارمو دکتر برام نوشت هنوز ندادم

ترشحاتم بریده بریده شده

شما اطلاعی دارید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ترسیدم گفتم شاید دیگه پریود نشم با استرادیول هایی که خوردم...شما تجربه تون چی بود با استرادیول؟؟ پری ...

پریودم بصورت لکه بینی بود کامل نبود برای همین برای سیکل بعدش آندومترم دیگه سه خطی و شفاف نبود.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پریودم بصورت لکه بینی بود کامل نبود برای همین برای سیکل بعدش آندومترم دیگه سه خطی و شفاف نبود.

یعنی با لکه بینی رفتید برای شروع سیکل انتقال؟؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
گلی بعد امپول بتا تو هم عطشت زیاد شد؟

کلا آب زیاد بخور من خیلی بیشتر از معمول آب میخوردم. همینطور بطری پیشم بود آب میخوردم. گشنگی هم بیشتر میشه. ۷ روز رژیم قندی رعایت کن من ۴ روز هیچ میوه ایی نخوردم با چیزهایی مثل جودوسر و تخم مرغ و گوشت خودتو سیر کن.

خدایا شکرت
سلام عزیزان خوب هستین دوستای گلم یه سوال دارم خواهش میکنم کسانی که با آی وی اف تعیین جنسیت کردن یا ک ...

عزیزم ivfکلی داروی هورمونی داره وهزینه ی بالا تقریبا ۵۰ نومن اینا توش ناامیدی داره درد داره بارداریشم با بارداری طبیعی فرق میکنه اگر میتونی هم خودت هم همسره همه ی مشکلات روتحمل کنی شروع کن راستی اولش میگن ۲یا ۳ ماه طول میکسه ممکنه یک سالم بکشه بعدهم کلی باید از کارو زندگی بزنید به دکتراتون برسید

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خيلي ممنوونم لطف كردي😍💋 فعلا ميگيرم  ببينم خود دكترم نظري نداره يكشنبه

ان شالله همینطور خوب بمونه. خیلی مصرف قندیجات داشتی. من دو ساله نزدیک صفر کرده بودم ولی باز تکون نمیخورد ارث سنگینی دارم 🤪

خدایا شکرت
دوستای گلم دیروز سونو شدم امروز احساس میکنم ترشحاتم فرق کرده ولی مطمئن نیستم  اگه عفونتی چیزی ...

منم ترشحات سفید داشتم منتها تو ادرارم خون بود ادرارم هم کامل.دفع نمیشد بهم گفتن عفونت ادراری دارم سفکسیم با شباف لاکتواژ بهم دادن البته ترشح ادم تو بارداری زیاد ک میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خاتوما ببخشید من نوک سینه هام افتضاح پوسته پوسته شده خارش هم داره چیکار کنم کسی اینجوری بوده

من ترشح میاد ازش بعضی وقتا هم خارش دارم میخوای با روغن زیتون چربش کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️