2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045765 بازدید | 684483 پست
عزیزم ممنون که جواب دادی.چپ و راست کبود شده ،درد دارم. باسنم هم بدتر.تازه امروز یازده روز گذشته

عزیزم من چون دو بار نه ماه انوکسان زدم.... 

میفهممت.... 

تازه اول راهی.... 

عزیزم من بعضا واقعا نمیدونستم دیگه کجا بزنم.... 

برا همین یه هفته به سختیم شده مثلا فقط یه سمت میزدم که سمت دیگه فرصت کنه خوب بشه.... 

یا مثلا فقط به رونام میزدم قسمت داخلی رونام بین پاهام.... 

چاره ای نیست کجدارمریز باید طی کنی نه ماهه کم نیست که.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی دکترم گفت ۲ هفته دیگه برم واسه سونو میشه اول ماه آینده خوبه دیر نمیشه برای سونو ساک؟؟ت ...

عزیزم معمولا سی انتقال دیگه قلب تشکیل میشه البته بوده دیرترم تشکیل بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هرکی انوکسا داشته توی داروهاش لطفا بیاد بگه دقیقا از چندوم پریود شروع به تزریق کرده؟

معموما با شروع داروهای انتقال آمپول هم شروع میکنن،قرص استرادیول باعث لخته شدن خون میشه آمپول شروع میکنن تا خونرسانی به رحم خوب باشه

من روز ۳ پریودی داروها شروع کردن آمپول هم همون موقع شروع کردن

عزیزم نگفته کجا تزریق کنین....  چون دکترت باید بگه کجا تزریق کنی....  چون اونه که انتخاب ...

ببخشید انوکسا رو از کی سروع کردید ب زدن قبل یا بعد انتقال اگر قبلا دقیقا چند روز قبل انتقال😪

خواهرا من پنجشنبه پانکچر شدم‌ هنوزم‌خونریزی دارم شدید‌نیست‌ ولی‌ دارم این طبیعیه ؟ دفعه‌پیش نداشتم&n ...

عزیزم تا چند روز معمولا طبیعیه.... 

شاید این دفعه بیشتر دستکاری شده.... 

یا یوبس و نفخت بیشتره دردت بیشتره.... 

حالا اگه حس میکنی عادی نیست با دکترت مطرح کن.... 

سلام دخترا خوبین.عیدتون مبارک     سوال؟؟؟؟؟کسی میدونه قیمت جدید انتقال جنین بیمارستان بهم ...

من جفت انتقالام بهمن بوده

هزينش٤٣٠٠ هست

انتقالم بايد بين مركز مبدا و مقصدت هماهنگ كني ببيني ميشه يانه

سلام لیلا جونم خوبی.ممنوم منم خوبم.

دکترم گفت دوتا پری دیگه میتونم برم برای سیکل جدید.ان شاءالله. 

هیچ دارویی ندارم تو این مدت فقط فرتیل واسیدفولیک میخورم.

دیشب از کمردرد شدید گریه میکردم.

پری نشدم 

ان شاءالله اذیت نشم موقع پری چون اینقدر آمپول زدم که معلوم نیست کی بشم .

ممنون به یادمی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم خوبی  دیروز زنگ زدم مام گفت 20 تا جنین 70 تومن  رویان 4 تا جنین 30 تومن رویان ...

عزیزم تعیین جنسیت یا سلامت؟ 

سلام دوباره عصرانه😊

میگم من که یه بار سقط داشتم اون iuiکرده بودم بی بی هم مثت شد و ازمایش در ۷ هفته سقط شد اصلا لک لانه گزینی اینا نداشتمو دلیل سقط هم رحمم شدید دوشاخ بود که با هیستروسکوپی ورداشتن.

میگم امکانش هست یه خانم یه بارداریش لک لانه گزینی داشته باسه وتو بارداری دیگه نداشته باسه؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
عزیزم فقط به چپ و راست شکم میتونی بزنی بالا و پایین ناف منطقه ممنوعه برای تزریق زیرجلدی

چرا عزیزم بالا پایین ممنوعه؟ 

البته نظرت رو رد نمیکنما.... 

منظورم اینه علتش چیه؟ 

چون ما میزدیم.... 

فقط دردش بیشتر بود.... 

عزیزم به نیتت یاسین میخونم انشاالله خدا اولاد سالم و صالح بهت ببخشه😍❤️

عزیزم من رو ریپلای کردین اگر واسه منه ممنونم

الهی برکتش برسه ب خودت و تو دلی(هات) 💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم