2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
خبری از زینب نشد چرا نمیاد یه خبر از خودش بده دلمون اروم بگیره

گفت گفتن ساعت ٦

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید طبق نظر پزشکتون دارو مصرف کنید عزیزم  هرچی رحمتون پاک تر و سالمتر باشه بهترین نتیجه رو می ...

پماد واژینال و ان ان بهم داد که مصرف کردم.. ولی من قبل پریودی عفونتم دوباره عود میکنه.. گفتن که بدنم حساس شده. از بس قبل و بعد نزدیکی خودمو میشورم زود به زود 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من دهانه رحمم یکم باز شد بعد چند هفته کیسه آبم پاره شد. نگران نباش عزیزم برای همه که این اتفاق نمیف ...

عزيزمممم

ان شاالله اين جوجه (دختر بابا😂😂😂) بسلامت بياد بغلت😍😍

اره اونو نميدونم دليلش چى بود اما اوايل بارداريش شوهره ب شوهرم گفته بود خانومم بارداره و دكتر استراحت مطلق داده و همش خونه مامانش شهرستان هستيم

اما ميومدن از شهرستان تو اين جاده بعد خونه خودشون سه طبقه پله بالا ميرفت ك ب شوهرم گفتم چ استراحت مطلقيه🤭🤭🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه سوال دیگه هم داشتم .. اینکه من یه ساله هرماه عفونت واژینال میگیرم اما عفونتش کمه.. حالا قبل پریود ...

قبل انتقال دكتر همه چيز رو چك ميكنه و چون چندبار سونو واژينال ميكنه طبيعتا اگر عفونتى ببينه دارو ميده

عزیزم منم بارداری اولم تو ۳۷ سالکی بود دومی ۳۹ سالگی....  تازه اول جوونیمونه....  دلمون ...

آنا جان امیدوار شدم منم تقریبا همسن شما هستم لطفا منو تو دعاهات در کنار بقیه دوستان از یاد نبر 

بچه هاتون رو خدا حفظ کنه

سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین.

خیلی دوستون دارم.الان جوابم رسید.

جوابم منفی شد.اصلا گریه نمیکنم جدی میگم.

من خیلی زمین خوردم ولی بلندشدم 

خدا خودش حتما بهترینها روبرام قرار داده.

خیلی دوستون دارم 

ان شاءالله بتونم بزودی سیکلم شروع کنم.

ممنون که همراهم بودین خیلی دوستون دارم همچنان لایق باشم دعاتون هستم.

زینب.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

زينب عزيزم دختر مهربون و قوووووووي

من مطميناااااا خدا دلت رو شاد ميكنه ان شالله بحق اين روز عزيز ،ان شالله تا عيد باردار ميشي به اميدخدااااا يا طبيعي يا با انتقال بعدي

ان شالله بحق امام حسين  بزودي مياي ميگي پسر نازت صاحب خواهر و برادر شده،روزه اول محرم براي بچه دار شدن سفارش شده تونستي بگير

سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

زینب جان از ته دلم میگم خیلی عصابم بهم ریخت و ناراحت شدم  خیلی امیدواربودم که مثبت شی عزیزم نمیدونم حکمت خدا چیه اینجوری بندشو امتحان میکنه .فداتشم همینجوری قوی بمون و ادامه بده انشاالله که موفق میشی و خدابهت اولاد سالم و صالح میده فدای تو بشم .میدونم نمیشه ولی غصه نخور عزیزم

خانمای عزیز پا درد قبل انتقال ممکنه از عوارض استرادیول باشه😥؟ خیلی پا درد دارم انگار سنگینن

عزیزم ورم که نداره؟ 

فقط کلا با این داروهای هورمونی آب زیاد بخور.... 

حداقل ۸ لیوان که در حالت عادیه.... 

ماها خیلی بیشتر باید بخوریم به خاطر کلی داروی هورمونی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ادم نمیدونه این موقع ها چی بگه الان حالتو کامل درک میکنم ولی غصه نخوریا بلاخره نوبت به ما هم میرسه که مامان بشیم 🌹🌹