2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم معمولا نتایج مراکز ناباروری در مورد مورفولوژی مخصوصا پایینتره چون دقتشون برا تشخیص مورفولوژی آ ...

15 درصد نرمالش رو زده بود 40 درصد

عزیزم میشه درخاست دوستیمو تایید چند تا سوال بپرسم؟

میشه با دلهای پاکتون واسه خونه دارشدمون صلوات بفرستید؟😍
عزیزم بله الان یه پرنسس مامانی دارم....... تو مراحل درمانم گفتم که بعد زایمان هم سلکسان داشتم...... ...

خداروشکر 

پس من بعد اولین اقدامم زیر شکمم درده و اینکه نه عفونت رحم و نه ادرار داشتم 

بنظرت این علامت چیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بلخره بچه دار شدیدی؟؟ و اینکه چند سالتونه ؟؟دعا کن چون خیلی از نظر روحی ضعبفم و توان این راهو ...

عزیز دلم اولین شرط مادر شدن بالا بردن توان و صبرته......

برا مادر شدن باید قوی باشی.......

ماها قبل مادر شدن فکر میکنیم سختیش مال قبل باردا ی و زایمانه ولی واقعا بعدش خیلی سختتره و باید بتونی قوی باشی.......

من شخصا حس میکنم این راه سخت خیلی منو مقاموتر کرد و دیدگاهمو به زندگی خیلی بهتر کرد......

عزیزم میشه گفت نود درصدمون شرایط مالی خوبی نداشتیم......

فقط خدا میدونه چه جوری هزینه درمانمون جور میشد......

تازه من بیمه داشتم اما جوری شد که دو سری دوم و سوم رو مجبور شدم آزاد هزینه کنم چون سقف تعهد بیمه رو رد کرده بردم......

پس بدون این سختیا واسه خیلیامرن بوده پس امیدت به هدا باشه و فقط سعی کن تا میتونی موانع سر راه رو بشناسی و از سر راه برداری که در کوتاهترین زمان ممکن به هدفت برسی.......

من و بقیه دوستاتم هر کمکی ازمون بر بیاد در خدمتت هستیم......

وهله اول همسرت تو مرکز ناباروری آز بده تا تکلیفت مشخصتر بشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
15 درصد نرمالش رو زده بود 40 درصد عزیزم میشه درخاست دوستیمو تایید چند تا سوال بپرسم؟

ملیکا جون متوجه نشدم ۱۵ یا ۴۰؟

عزیزم درخواست دوستیت نیومده......

من در خدمتت هستم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر  پس من بعد اولین اقدامم زیر شکمم درده و اینکه نه عفونت رحم و نه ادرار داشتم  بن ...

عزیزم میتونم بپرسم اولین اقدام بدون مراقبتت هست یعنی نه یعنی قبلا نوع جلوگیریت طبیعی بوده یا نه؟

راستی انا جان یه مدته تقریبا از دو هفته پیش از خواب که میخوام بیدار شم تا یه ذره بدنمو کش میدم پشت ساق پام به شدت میگیره و درد زیادی داره..کلا نمیتونم بدنم رو کش بدم....بیشتر هم ساق چپم هست....از دیروز هم ساق پای راستم شدیدا درد گرفته طوری که به سختی راه میرم...و درد زیادی داره...

ممکنه اینا از داروها باشه؟من پریروز سرم زدم و صبحش درد پام شروع شد؛ ارتباطی داره؟دردش تقریبا یک وجب از پایین ساق پام هست....انگار استخونام شکسته!!!!تا حالا چنین دردی نداشتم....بنظرت به مشکل انعقادیم ربط دار این مسائل؟منظورم ترومبوز و ...هست

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ملیکا جون متوجه نشدم ۱۵ یا ۴۰؟ عزیزم درخواست دوستیت نیومده...... من در خدمتت هستم......

آز شوهرم 15 در صد بود رنج نرمال آزمایشگاه 40ولی مال شوهر من 15 بود....عزیزم میخام عکس آز همسرم رو بفرستم اگه امکان داره راهنماییم کنی...من که سر در نمیارم

میشه با دلهای پاکتون واسه خونه دارشدمون صلوات بفرستید؟😍
عزیزم میتونم بپرسم اولین اقدام بدون مراقبتت هست یعنی نه یعنی قبلا نوع جلوگیریت طبیعی بوده یا نه؟

قبلا با کاندوم بوده یه سالی میشه عروسی کردم 

دوماه تو اقدامم چندماه پریودیم نامنظم شده بود کیستم نداشتم از دادم تا از amh هست و اینکه قبلش پر منظم بود 

تو ماهی که اقدام بودم بدون مصرف دارو روز ۲۶ پریود شدم و دردناک بود پریودیم ولی خونریزیم مث هر سری بود حالا ماه دومم و ماه قبل  مث یه نقطه هی تیر میکشید و این ماه بیشتر انگار زیر پوستم زیر دلم یخ میکنه بیشترم سمت چپ و هی منقبض میشه بعضی وقتا به پامم میزته 

راستی انا جان یه مدته تقریبا از دو هفته پیش از خواب که میخوام بیدار شم تا یه ذره بدنمو کش میدم پشت س ...

راستی رز جون من جای تو بودم الان به جای استرس، خوشحال بودم که یه مرحله سخت رو جلوام و پانکچر ندارم و نگرانی هایپر شدن. ایشالا اینبار مامانی و عید تو دلت نی نی داری عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی انا جان یه مدته تقریبا از دو هفته پیش از خواب که میخوام بیدار شم تا یه ذره بدنمو کش میدم پشت س ...

عزیزم تا میتونی آب بخور به خصوص قبل خواب حل میشه.......

آره به غلظت خون ربط داره البته طبق برداشت و تجربه من.......

اما ترومبوز نیست خدا نکنه.......

ترمبوز اتفاق بیفته کاملا پات ورم میکنه.......

الکی خودتو نگران نکن ولی آب زیاد بخور......

منم همین مشکلو داشتم با اینکه در طول روز آب زیاد میخوردم.....

یه بار یکی از دوستان گفت شب قبل خوابم آب زیاد بخور رعایت کردم بهتر شد......

ببین چون موقع خواب تحرک کمتر میشه و به اندازه طول روزم آب نمیخوریم این مشکل بیشتر خودشو نشون میده.......

من از اون به بعد قبل خواب آب خوردم و وسطشم هر موقع بیدار میشدم برم دستشویی برگشتنی باز آب میخوردم میخوابیدم......

الان دیگه مشکلی ندارم......

آز شوهرم 15 در صد بود رنج نرمال آزمایشگاه 40ولی مال شوهر من 15 بود....عزیزم میخام عکس آز همسرم رو بف ...

عزیزم پس احتمالا مرکز ناباروری بده پایینترم باشه......

حتما تکرار کنه تا با نتیجش بشه تصمیم درست گرفت.....

عزیزم برا عکس گذاشتم فکر کنم باید پست جدید بذاری یعنی رپلای نباشه.......

این پایین مادر ارسال نظر هست برو فکر کنم یه آیکون هست برا عکس گذاشتن بذار امتحان کنم.......

راستی رز جون من جای تو بودم الان به جای استرس، خوشحال بودم که یه مرحله سخت رو جلوام و پانکچر ندارم و ...

درست میگی لی لا....پانکچر من که وحشتناک بود ....بیچاره شوهرم اسم پانکچر میاد وحشت میکنه...انقدر که اذیتش کردم ....حالم خراب بود....

برا همینه میترسم که جنینام حیف نشن....من کلا به همه چی حساسم...پوست خودمو و شوهرمو میکنم برا هر چیزی..خخخخخخ

ولی دلم روشنه که به قول تو عید نی نی تو دلمه....توکل به خدا...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ملیکا جون ببین بالای کادر ارسال نظر یه آیکون عکسه روش بزنی یه لینک میاد کلیم کنی آدرس عکس رو میتونی از تو گوشی بهش بدی.......

عزیزم تا میتونی آب بخور به خصوص قبل خواب حل میشه....... آره به غلظت خون ربط داره البته طبق برداشت و ...

مرسی انا جونم....

اب که بخاطر قرصام زیاد میخورم بعدشم همش دستشوییم....خخخخخ

بازم سعی میکنم بیشتر بخورم....اصلا از وقتی استرادیول شروع شده سردردای وحشتناکی میگیرم....برا همین اب زیاد میخورم که دردم کم بشه...