2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
بچه ها من ۵ هفته و ۵ روزم ساک و کیسه زرده رو دیدع دکتر امروز با دل درد از خواب بیدار شدم،الان رفتم د ...

هماتوم نداری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونی عزیزم خیلی‌ چیزها از فرهنگ و تربیت خانوادگی میاد. متأسفانه .خیلی سخته این که چون بچه دار نم ...

بله دقیقا ، چیزی که از کنترل و خواست و اراده ما خارجه تشویق و یا توبیخش هر دو اشتباهه و چه بسا که سرزنش کردنش عقوبت خیلی بدی هم داره.

خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه و عاقبت بخیرمون بکنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم حتما تکرار کن احتمال بالا رفتن خیلی زیاده....  هاش سی جی بعد انتقال نداشتی؟

نه بابا خدا بعضی دکترا بگم چکار کنم ....نمی‌دونن هر بنده خدایی چقدر هزینه کرده چقدر سختی کشیده تا به اینجا رسیده .دکتر من فوق تخصص بود ولی دریغ از یکم سواد....هیچ دارویی بهم به جز استرادیول و آمپول پروژسترون نداد ....نه شیافی نه آسپرین ...حتی موقع انتقال جنین بدون سونو و هیچی همینجوری برام انتقال داد .حتی ضخامتمم ندید

نووووش جووونت عزیزم.من کله پاچه ای که مادر همسرم درست میکنن رو ازش مطمینم.از این بیرونی ها مطمین نیس ...

الهی عزیزم، منم خودم همیشه برای همسرم درست میکردم اغلب توی فریزر پاک شده و تمیز شده ش رو دارم ولی اون شب طاقت نداشتم بذارم بپزه تا صبح، دیگه گفتم بره جای مطمئن بگیره.

عزیزم کاش با دکتر بهناز صادق زاده هم ویزیت آنلاین بشین. این پیجشه: azarroyan

آره پیج خیلی خوبیه.... 

من جدیدا با این پیج آشنا شدم خیلی خوبه که یه دکتر برا آگاهسازی ماها وقت میذاره.... 

خیلی از دکترا دوست ندارن آگاهی و اطلاعات ماها بالا باشه.... 

در حالی که هر چی بیشتر بدونیم میتونیم بهتر و راحتتر در مورد بیان مشکلاتمون اقدام کنیم.... 

مثلا من اگه قبلنا در مورد آندونتریوز میدونستم ۲۰ سال زجر نمیکشیدم.... 

بالفرض من دیگه حواسم هست که به شرایط دخترم دقت کنم که الکی الکی درد نکشه وقتی میشه پیشگیری کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ۵ هفته و ۵ روزم ساک و کیسه زرده رو دیدع دکتر امروز با دل درد از خواب بیدار شدم،الان رفتم د ...

نگران نباش عزیزم، اکثرا لکه بینی و حتی خونریزی داشتیم، استراحت کن و اگر آسپرین داری قطع کن تا لکه بینیت تموم بشه.

سلام مهربونم تشکر ماهم خوبیم ،،،! آره واقعا چه روزهایی داشتیم منکه همش در حال نق زدن بودم ! والا عزی ...

ای جانمممم... 

خدارو شکر به خیر گذشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

ای جانممممم عزیزم مبارکه.... 

گوارای وجودت.... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین