2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
عزیزم چرا اینقدر ناامیدی.اینجا اکثرا دردشدید پریودی دلشتن ومثبت شدن.حتی خود من هم باردار شدم دردشدید ...

اخه من لکه بینی هم دارم امروز صبح مثل پریودی قرمز قرمز بود یه لخته اومد بعدش از جام بلند نشدم ولی دردش دارم شدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من لکه بینی هم دارم امروز صبح مثل پریودی قرمز قرمز بود یه لخته اومد بعدش از جام بلند نشدم ولی در ...

عزیزم میدونم کاربر ماشاءالله هم از روز شش هفت افتاد به لکه بینی وخونریزی شکرخدا مثبت شد الانم بچش به دنیا اومده شما استراحت کن وداروهاتو طبق معمول استفاده کن انشاءالله که بارداری.دلم برات روشنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها جواب آزمایش من منفی شد😭

ناراحت شدم عزیزم.. فقط ازت میخوام‌ که امیدتو از دست ندی و راهتو ادامه بدی ایشالا که‌ نتیجه‌ میگیری حتما...و از خدای مهربونم میخوام که ثمره زحمتاتو هر چی‌زودتر بزاره تو آغوشت💚

سلام خواهرای عزیزم.من نایب الزیاره شما بودم رفته بودم حرم آقاجانم امام رضا برای همه شما وچشم انتظارا دعاکردم انشاءالله که امام رضا خودش شفاعتمون کنه وبه خواسته دلمون برسیم.آمین

[QUOTE=243534612]بچه ها جواب آزمایش من منفی 

الهی بگردددم🥺🥺🥺🥺

چقدر ناراحت شدددمممم ..هیچوقت بلد نیستم اینجوری موقع ها چیزی بگم..

خدا به دلت آرامشش بده دوستم..

بازم جنین دارین؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خواهرای عزیزم.من نایب الزیاره شما بودم رفته بودم حرم آقاجانم امام رضا برای همه شما وچشم انتظارا ...

زیارت‌قبول خیلی خیلی التماس دعا عزیزم. من‌فردا باید آزمایش بدم خیلی محتاجم‌به دعای خیرت🥺

ممنون انشالله منم مثبت شم ولی دیگه امیدم از دست دادم

انشاءالله که مثبت میشی عزیزم.لطفا به خودت انرژی مثبت بده.میدونم سخته درکت میکنم خودمم اینروزارو چشیدم.

[QUOTE=243534612]بچه ها جواب آزمایش من منفی  الهی بگردددم🥺🥺🥺🥺 چقدر ناراحت شدددمممم ..هیچو ...

نه دردم. از همینه.که دیگه جنین ندارم..برای ادامه هم نه پول دارم فعلا نه جون دارم.