2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خدایایعنی عمرمادربودن من فقط یک هفته بود😭😭😭😭

فاطمه جان توکلت به خدا باشه عزیزم تا شیاف اثرشو بذاره باید یه مقداری صبر کنی 

خدایااااا امشب دل خانمای اینجا رو خودت آروم کن 

خودت مراقب و محافظ هدیه هایی که عطا کردی باش 

دامن همه ی منتظرا سبز 

الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم کولیکش شروع شده چندروزه واقعا هم بچم خودش اذیته هم من دیروز بردم دکتر قطره دادحالا اثر نکن ...

سلام عزیزم من اکانتم پریده بود رمزش یادم نمیومد دیگه با بدبختی پیداش کردم عزیزم من نشنیدم که زیر یه ماه دارو نمیدن یسری از داروها هستن مثل شربت گریپ میکسچر و شربت نئوتادین که زیر یک ماه و چهارماه نمیدن وگرنه من بی بی لاکت و از ۲۰ روزگی به بچه ام دادم از یک ماهگی بی بی لاکت قطع کردم چون حوابگو نبود کولیف دادم البته اینا همش با نسخه پزشک بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فقط همون دو سال همون ماه ب ی بار ضخامتم بالا رفت الان بازم ضخامتم کمه سه چهار هستش . نمیدونم چ استفا ...

من خودم مصرف نکردم ولی یه امپول هست که واژن تزریق میکنن ضخامت رو بالا میبره 

اگر پزشکتون مجال صحبت میده بگین شنیدم یه داروی تزریقی واژن هم هست ببینید چی میگه 

فکرکنم پنج هفته باشم،نه کاری نکردم فقط رفتم دستشویی دیدم اینجوری شده

خونریزی همیشه ربطی به سقط نداره عزیزم من خودم از روز اول خونریزی داشتم وقتی ام خونریزی داشته باشی تا سه ماه تقریبا این مشکلو داری بعدش از بین میره فقط تا بری سونو استراحت مطلق باش اگه شیاف یا امپول پروژسترون میزنی شیافتو دوتا کن اگه قرص اسپرین میخوری قطع کن تا بری سونو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزای دلم . من ۷ ساله بچه دار نمیشم . همسرم خیلی ضعیفه الانم که برای میکرواینجکشن اقدام کردیم ...

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر رفتی ؟ دکتر اطروج و جنتی دکترای خوبی هستن اطروج ویزیت آنلاین هم داره

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
نه دکتراین موقع شب نیست بایدصبح برم مرکز

سلام عزيزم 

نیازی نیست مرکز بری 

باید استراحت کنی، در واقع حرکت نکنی، خم و راست نشی، دراز بکش به سمت پهلوی چپ، آب زیاد بخور 

اگر آمپول داری بلافاصله دوتا تو یه سرنگ بزن 

اگر هم شیاف داری که بزار 

تو برگه ای که بعد انتقال دادن اصولا توضیح داده 

لطفا حرکت نکن 

احتمالا هماتوم داری من از 21 خرداد همچنان وضعیتم مثل شماس، هماتوم با ملی خونریزی باز هم بزرگ شده

چون خونریزیم زیاده خیلی ترسیدم اکثرالکه بینی داشتن

من خونریزی خیلی زیادی داشتم 

رنگ قرمز دقیقا عین پریود

دوستانی بودن که به قول خودشون کف دست خون ازشون می‌ریخته 

استرس نداشته باش عادیه عزيزم استراحت کن 

آب زیاد بخور فقط 

حرکت نکن خوب میشی 

سلام خوبین بچه ها ببخشید من درد پریودی شدیدی دارم لکه بینیمم شد خون قرمز یعنی دیگه مطمئنن باردار نیستم نشد که به شه درد پریودی شدیدیم دارم یعنی از جام پاشم یه ذره تحرک کنم خون ربزی میکنما