2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

مهمون اومد زيادى كار كردى و باعث تشكيل هماتوم شد 

استراحت كن مهمون رو هم راحت بهش نه بگو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم آره شكرخدا من خوبم عزيزم ولى هرروز درد رو دارم ى مختصر شنبه سونو دارم ان شاالله ك برم ...

الهی عزیزم انشالله رفع شده که خیالت جمع بشه 😍

وییی اسم این قلبشون میاد چشام برق برقی میشه خدایا شکرت 🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما انجام دادی؟ من خیلی بابتش استرس دارم 🥺

زن داداش منم انجام داد سخت نيست

تازه دور از همه زن داداش منو گفته بودن بچه ت نميمونه بايد سقط كنى صددرصد

ديگه ى دكتر خدا خيرش بده گفته بود صددرصدى نيست من سركلاژ ميكنم برات پنجاه پنجاهه اما بيشتر اميدمون ب موندنه

و شكرخدا برادرزاده ام الان يكسال و نيمشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@نازنینnazi     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به همین زودی ها نی نی دار بش ...

عزیزم قربون محبت و دل بزرگت مهتاب جان😘😘

الهی حاجت روا باشی و این دعاها در حق بنده های خدا نور باشه به زندگیت بتابه  🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

الهی عزیزم انشالله رفع شده که خیالت جمع بشه 😍 وییی اسم این قلبشون میاد چشام برق برقی میشه خدایا شک ...

ان شاالله عزيزم

آره حس خيلى قشنگيه😍😍

خدا قسمت همه منتظرا بكنه🤲🏻❤️🤲🏻❤️💚🤲🏻

زن داداش منم انجام داد سخت نيست تازه دور از همه زن داداش منو گفته بودن بچه ت نميمونه بايد سقط كنى ص ...

ممنون که گفتی عزیزم، الهی که خدا خودش حافظ تمام جنین ها و فرزندان باشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم همون به فا ل نیک بگیر یکسره که علائم ندارن همون انشالله از لایه گزینی بوده میدونم خیلی سخته وا ...

ممنون از دعاهاتون کوثر قشنگم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم بزار فعلا ببینم برا هانیل _اریل درست گفتم بعد میگم مال شما ها رو تا حالا جنسیت از تو تلفن نگفت ...

اشکال نداره عزیزم شوخی کردم باهات،دعاکن به سلامتی به دنیا بیان جنسیت اصلا برام مهم نیست 

اشکال نداره عزیزم شوخی کردم باهات،دعاکن به سلامتی به دنیا بیان جنسیت اصلا برام مهم نیست 

ولی شما سه تا بچه میاری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم شما انجام دادی؟ من خیلی بابتش استرس دارم 🥺

نه عزیزم روز پانکچرم به خانومی باهاش دوس شدم میخواست سرکلاژ کنه یه ربع بیشتر نشد وقتی هم اومد خیلی حالش خوب بود اونم میترسید خیلی دو قلو هم داشت دو ساعت بعدشم مرخصش کردن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها دلم خیلی گرفته   فقط میخوام جوابم مثبت بشه... دیگه هیچی نمیخام    

درکت میکنم عزیزم منم بعضی روزا خیلی دلم می‌گرفت وناامیدمیشدم،تاباکسی هم صحبت میکردم زودگریَم میگرفت،انشاءالله که به آبروی امام جوادمثبت میشی

نه عزیزم روز پانکچرم به خانومی باهاش دوس شدم میخواست سرکلاژ کنه یه ربع بیشتر نشد وقتی هم اومد خیلی ح ...

آهان، باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم