2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

دختر کشتمت به خدا،چرا اینقد دیر خبر دادی،هزاران هزار بار شکر.مبارکت باشه الهی.خیلی زیاد خوشحال شدم مامان خانوم.زود تیکر بارداریتو بذار بیشتر ذوق کنیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

سلام به همه دوستان گل ، مباركت باشه كتايون جان ، ان شا الله بارداري خوب و راحتي داشته باشي .

سلام مامان سبحان خوبي سلامتي منكه حسابي با دو چيز درگيرم يكي سردرد هاي شديد يكي معذرت ميخام ترشحات دكتر ميكه طبيعيه ترشحات ولي واقعا عاجز كننده است برا سردرد همش استامينوفين ميخورم ولي زياد اثر نداره

به حق قرآن بری آز بدی و مثبت شی.حتما خدا کمکت میکنه.شک نکن عزیزم.

ممنون از دعا خیرتون ممنون لی لا ان شاءالله خدا به شما هم کمک کنه 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزيزم همه اينها ميتونه از عوارض داروها باشه ، آب زياد بخور خانمي .

والا یه بطری آب آوردم سرکار هی می خورم هی میرم دستشویی هی آب می خورم هی میرم دستشویی

همکا را ام مرد.تو دلشون میگن خانم فلانی چه امروز ش ا ش و  شده.  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها من پاهام درد یکنن  ضعف میرن.منگی و گیجی ام دارم از وقتی دارم داروهای محرک رو استفاده میک ...

خوشبخت جان یه ازمیش تیرویید بده برای اطمینان، داروهای تحریک تخمدان رو تیرویید تاثیر میذارن، برای اطمینان چک کن ،

واسه همتون دعا میکنم

کتایون جووووووون مبااااااارک باشه ،اگه بدونی من چقدر استرس تورو داشتم، الهی شکر که خوش خبری ، احتمال دوقلویی داری، خیلی مبارکت باشه،ماروبی خبر نذار، اون مادرشوهرتم تروخدا ول کن، فقط لذت ببر .

یواش یواش باید بهت هپی کریسمس بگیم.تعطیلات حسابی خوش بگذره بهت.و بهتون.منظورم خودت و خانوادته.یه عال ...

فدات شم لی لا جون، هپی کریسمس رو خوب اومدی  😂😂😂😂

امسال هیچ کاری نکردم، از شوهرم هم معذرت خواهی کردم که نمیتونم درخت رو عَلَم کنم، بنده خدا گفت باشه، گفتم تا وقتی مادر نشم دیگه ذوقی برای این چیزا ندارم  😢😢😓😓