2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم من خودمم تو بارداریم درد واژن داشتم....  البته برا من شدید بود گاها مثل حس خورد شدن استخ ...

دقیقا مال منم اینطوره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عشقا سلام چهارشنبه انتقال دادم الان میخواهم برم حموم استرس دارم ولی یه دوش سرپایی میگیرم دیگه سرم ان ...

عزیزم برو دوشت رو بگیر.... 

فقط گرم و پر بخار نکن حموم رو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به سلامتی عزیزم.انشاالله مامانی مطمعن باش.دومرحله ای خیلی خوب جواب میده.من ازروز دوم پادردش ...

قربونت برم انشاالله با تودلیت برام خیلی دعا کن  ..من هیچی علایم ندارم و با قرآن خواندن یکم آروم شدم ..شما روز چندم پریودی انتقال داشتین ؟من الان نزدیک پریودم هم هست

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اي جووووووونم ان شالله دوتا فسقليييى به اميدخدااا امسال عيد كنارتوننن🤲🤲🤲💞💜

انشاالله مرسی قربونت برم خواهر😍♥️🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اى جانمممممم مباركت باشه عزيزم😍😍😍 دوقلو دارى يعنى؟😍😍 تو ى ساك يعنى دوقلوهاى همسان ميشنننن؟؟ ...

بله عزیزم دوقلوی همسان یعنی یه جنین تقسیم میشه...... 

غیر همسان کلا از اول جنینهای جدا بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شالله عزیزم که بارداری راحت و آسان داشته باشی الهی آمین،🤲🤲🤲🤲

انشاالله قربونت برم محلا جون چه پیام قشنگی😍😍🙏🙏♥️

ماهم ژن دوقلويي داريم هم داداش هاى خودم دوقلو هستن هم بچه هاى برادر شوهرم اما واقعا جالبه تو آى وى ...

عزیزم ربطی نداره.... 

دوقلوی همسان به ژن ربط داره.... 

چه طبیعی چه با میکرو فرقی نداره چون این جنینت هست که تقسیم شده ربطی به نوع بارداریت نداره که..... 

فدات شم عزیزم مرسی ممنون آن شالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم مرسی از راهنماییت .ان شالله شما مثبت میشی ...

فدات شم انشاالله شما هم بسلامتی میری انتقال میدی نی نی ها رو میای نه ماه مهمون دلت می‌کنی به حق خانم فاطمه زهرا🙏🙏🙏😍😍

منم هيچ كدوم داروها بهم واكتش نشون نداد عزيزم عجله نكن تازه بدنت انتقال دومتو داره هضم ميكنه ببينه ...

باشه باشه حالم خیلی بد بود قرآن و دعا خوندم بهتر شدم و بازم توکل میکنم به خدا .. انشاالله که نی نی ها هم دارن جا خوش میکنن این بی علایمی به خاطر این بچه های آرومی هستن و دلشون نمیاد مامانشون اذیت شه😊😊فدات فریناز جون که حرفات بهم آرامش میده 

عزیزم بسلامتی و دل خوش چشمت روشن آن شالله سه تاشون محکم بچسبن به دلت عزیزم ان شالله من عاشق چند قلوم ...

محلای عزیزم فدات شم انقدر بهم لطف داری خدا جواب دل مهربونیت رو بده و این بار مامان بشی چشم و دلت روشن شه .. انشاالله من حاضرم سه تاش هم بگیره سه قلو داشته باشم قربونشون برم انشاالله این نی نی ها دیگ مامانشون دوست دارن و میان پیشم ..فدای محبتت محلا مهربون

یعنی از دست تو از صبح فقط دارم میخندمااااااا 😅 میفهمم چی میگی ولی کلا همیشه از خدا همه چیز رو خوبش ...

همیشه بخندی عزیزم 😅😅آدم وقتی مجبور میشه میگه فقط بشه ولی میگم حتما بچه های سر به راهی دارم که اذیت نمیکنن منو ..دارن آروم آروم کار خودشون رو میکنن .. انشاءالله خدا دامن همه ی منتظرا رو با اولاد سالم و صالح سبز کنه و به منم نظر کنه 

ای خدا انشاالله مثبتی منم لرز گرفتم در حدی که پتو تا سرم پیچیدم  یعنی خدا صدامو شنید یعنی نشون ...

نسرین جان خیلی خیلی خوشحال شدم برات

خداروهزارمرتبه شکر😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنومم عزيزم انشالله قسمت خودتون بشه 

مرسی عزیزم .ان شاالله قسمت همه ما منتظرها..دعامون کنین خیلی زیاد 🙏🏻🙏🏻😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من یادمه میگفتن کریستالی بشه یعنی خراب شده....  باز از داروخونه بپرس....

ممنونم عزیزم .چشم از داروخونه میپرسم حتما 👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...