2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كي ميري دكتر ان شالله تمنا جون🥰

دوشنبه آینده انشالله عزیزم 

الان ک یکی از دوستان گفتن ک انگار درمانی نداره و انتقال جنین رو پس میزنه این مشکل جدیدم🤕راستش کل امیدم ناامید شدددد..🥺دلم عجیب گرفتنت...هرچی تو نت گشتم ناامید تررر شدم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستان برای حالت تهوع یا ضعف چه بیسکویتی خوبه  سحر جان شما چی میخوردی میشه اسمش رو بگی

عزیزم اگر قند نداری خرما با شیر از همه بهتره برای ضعف. کلمپه هم خوبه مقویه، بیسکوییت مادر هم چون پختش کامله معده رو اذیت نمیکنه، من اوایلش بیسکوییت ترد و رایس کیک غلات خیلی تهوعم رو کم میکرد. چوب شور هم خوبه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
همسرتم داخل بود موقع سونوويااا يهووو خودت سوپرايزش كردي🤩

نه همسرم داخل نبود 

خودمم سوپرایز شده بودم آخه اولش ترسیدم چون 21 که سونو شدم گفت یه جنین بعد امروز گفت دکتری که سونو داپلر می‌کرد گفت عه مگه میشه یه لحظه جا خوردم گفتم خانم دکتر چیزی شده بعد یهو گفت من دو تا جنین همسن میبینم بعد هم ضربان قلب و... اومدم بیرون خودم مات و مبهوت بودم بنده خدا همسرم من و دید اول ترسید فکر کرده بود خدایی نکرده قلب... 

بعد منشی گفت مبارک منم بی هوا گفتم دو قلو 

همسرم بدتر از من شد بعد چند ثانیه به خودش اومد و شکر خدا و... 

عزیزم اگر قند نداری خرما با شیر از همه بهتره برای ضعف. کلمپه هم خوبه مقویه، بیسکوییت مادر هم چون پخت ...

ممنونم قند ندارم ولی گفت فعلا لبنیات مثلرشیرنخور پنیر و ماست هم بخور 

لطف کردی فقط درد معده خیلی دارم سوزش خیلی بدی دارم و ضعف میکنم مدام 

بچه ها ببخشیدا تو روخدا یه سوال  توسیکل انتقال نزدیکی نباید داشته باشیم یا موردی ندلره؟

قبل انتقال منظورته عزیزم؟ 

یا بعدش؟ 

بعد انتقال ترجیحا نداشته باشی بهتره لااقل سه ماهه اول.... 

به ریسکش نمیارزه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سحربخیر.بچه ها من الان فقط پروژسترون دارم که باید هرروزبزنم.چندتا قرص. البته کلی انوکساهم داده ...

عزیزم اصلا نمیشه روز رو همینطوری بگیم.... 

دکترت روز انتقالت رو بر اساس شرایطت و سونوها مشخص میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها آمپول پروژسترون هر روز سراغت خاصی بزنم یانه هرموقع زدم مشکلی نداره؟امروز یکی دارم از فردا دوت ...

عزیزم خوب بهتره سر ساعت بزنی.... 

اما اگه یه بار خواستی میتونی مثلا فردا شب بزنی اما دیگه بعدش همش شب بزن.... 

منظورم اینه یه بار میتونی تغییرش بدی.... 

برا منم چون روز انتقال صبح زده بودن ولی من میخواستم شبها همسرم بزنه از فرداش شب زدم.... 

ااا جدا من بیشتر از دو سه ماهه که گذاشتمشون تو یخچال یعنی خراب شدن ؟بندازمشون دور نگه داشته بودم برا ...

عزیزم من یادمه میگفتن کریستالی بشه یعنی خراب شده.... 

باز از داروخونه بپرس....