2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
منم تو اوج گرما رفتن لاپتو  برام دعا کن منم دل شاد بشم.

دلم روشنه بخاطر علائمى ك دارى

در اصل هيچى نيستن اما منم همينجور بودم

و كلا دراز كش ك بودم پتو رو پاهام بود چون درد داشتم

الانم همينجورم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
پناه برخدا انشاالله همینجوری باشه نه صبر نمیکنم مرکزم گفت میتونی بری حالا فردا میرم اگه خبری باشه دی ...

دیدم بی بی تو انشالله که خیره فداتشم برو ازمایش تکلیفت مشخص میشه حداقل از این دوراهی میای بیرون. منتظر خبرای خوبتم مهربونم

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین فریز ، نمیدونم ، فقط میدونم ۵ روزه نبوده  یعنی میشه اتفاقی بیفته  تا ازمایش  ...

اصلا علائم چيه بخدا يا عوارض دارو هست يا توهم خودمون

منم هيچى علائم نداشتم فقط دردهاى پريودى و پادرد

همين الانم هيچى ندارم هنوز

هفته شش ببعد كم كم شروع ميشه

ان شاالله بريد ازمايش با بتاى عالى سوپرايز ميشيد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جانم خب پس خبریه دختر خوب. عکسشو بفرست

فرستادم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دیدم بی بی تو انشالله که خیره فداتشم برو ازمایش تکلیفت مشخص میشه حداقل از این دوراهی میای بیرون. منت ...

اره واقعا دوس دارم زود بگذره فردا صبح زود برم آز بدم تکلیفم روشن بشه این استرس و بلاتکلیفی خیلی بده اینش بده پررنگ نشده همش کمرنگه دیگه راضیم به رضای خدا شاید این سری هم قسمت من نشد مادر بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
از مطب پيام دادن سه شنبه هفته بعد  برم مطب پرسيدم نياز ب تكرار نيست؟ گفت چهارشنبه تكرار كن

خیلی تبریک میگم عزیزم بتاتونم خیلی عالی بود تکرار آزمایش توی ما ای وی افی ها طبیعیه 😍😍😍 ان شاالله بارداری خیلی خوب و راحتی داشته باشین 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدانکنه عزیزممم.. راستشو بخوای ظهر همسرم آورد زدم دوباره هاله داره عین قبلی قشنگ معلومه ولی کمرنگه م ...

خداروشکر .ان شاالله فردا خبر خوش بهمون بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی تبریک میگم عزیزم بتاتونم خیلی عالی بود تکرار آزمایش توی ما ای وی افی ها طبیعیه 😍😍😍 ان شاالله ...

مرسى جونم

ان شاالله روزى شما به زودى

اول طبيعى اگر نه ان شاالله بابهترين انتقال و باردارى😍😍😍😘😘

سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

سلااااام عزیز دلممممم، به سلاااااامتی و مبااااارکی ان شاالله، خوشبخت و عاقبت بخیر باشه الهی. نامدار و پر روزی باشه، باقیات صالحاتتون و خیر دنیا و آخرتتون باشه، زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش باشه ان شاالله 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

قدمش مبارک باشه .ان شاالله زیر سایه شما خوشبخت و سعادتمند باشه ❤❤

جنین فریز ، نمیدونم ، فقط میدونم ۵ روزه نبوده  یعنی میشه اتفاقی بیفته  تا ازمایش  ...

خب اگه سه روزه بوده که خیلی خیلی زود زدی، دنبال علائم نباش لطفا 

استرس نداشته باش انشالله مامان خانم میشی گلم 

ممنونم عزیزم. انشالله بزودی قسمت هممون میش😍 ازت ممنون دلداری میدی

ان شاالله عزیز دلم ❤❤❤

ممنونم فریناز عزیز❤ ان شاالله با دعای خیر شما دوستان عزیز🙏🏻❤

فعلا روز ۹ بی بی مدیکور زدم هاله داشت ولی امروز صبح بی بی خودکاری زدم منفی بودم ولی دوباره ظهر بی بی ...

خوب حساسیت بی بی چکهای مختلف متفاوته، مدیکور حساسیتش بالاس حتی بتای ۲۰ رو هم نشون میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️