2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
خب رعایت کن بعد یک ساعت خودتو بشور تو یه حالتی باش که زیاد پس نزنه چاره ای نیست یا با مرکز تماس بگیر ...

اره دیگه چاره ای ندارم یکاریش میکنم.خیلی ممنون عزیزم.برام دعاکن همه چی خوب باشه.ایشاالله توام همه چیت به خوبی پیش بره وبعداز۸ماه نی نیت وبغل کنی.😍

انشالله که مثبت شک نداشته باش 😍😍😍

انشاالله به امیدخدا.دیشب انقدباهمسرم رویاپردازی کردیم که خوابمون نمیبرد.خدایاامیدمون به توا.دارم لحظه شماری میکنم برم آزمایش🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب شب میلاد امام مهربان و رئوفمون آقا امام رضا ع پیشاپیش عیدتون مبارک دوستان خوبم  امیدوارم ...

ممنون نسرین جان

انشالله خدا کوچولوتو برات نگه داره

التماس دعا دوستای خوبم🤲🤲

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله به امیدخدا.دیشب انقدباهمسرم رویاپردازی کردیم که خوابمون نمیبرد.خدایاامیدمون به توا.دارم لحظ ...

ای جان دلم انشاالله که همشون به واقعیت می‌پیوند عزيزم 

برای سلامتی نی نی قشنگت و انشاالله مثبت شدن و بتاي بالا صد تا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

الهی که خوش خبر بیایی خوشحالمون کنی 

ای جان دلم انشاالله که همشون به واقعیت می‌پیوند عزيزم  برای سلامتی نی نی قشنگت و انشاالله مثبت ...

خیلی ممنون مامان مهربون😍😍.عزیزم.انشاالله امام رضاعیدی هممونو میده.🥰😍🤩

@mehremah     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام رضا ع دعای مستشیر رو خ ...

ممنون عزیزم حاجت روا بشی به حق این شب عزیز ، ایشالله به زودی زود خبر بارداری خودت رو بشنویم به دلم ارامش دادی 🌹 

انشالله میشه هرجور که دوست داری هم میشه ولی نگو “بچه خودم” خیلیها با جنین اخدایی باردار شدن و ...

ن منظور من خدایی ناکرده اون نبود درست میگی واقعا شرمنده ام کاش دل کسی نشکنه وبدونه منظورم اون نبوده.. منظورم اینه ازتخمک خودم میخوام وگرنه خیلی حس بدی میگیرم برای خودم اینکه نازا ویکیم گفت رحم اجاره اب هستم😭😭😭

میفهمم عزیزدلم راه خیلی سختیه هم اعصاب فولادی میخواد هم پول زیادمتاسفانه فعلاماته کشیدیم دیگه

خداخودش به دل هممون نگاه کنه بچه داربشیم.. خیلی سخته حالتودرک میکنم.. سقط خیلی دردناکتره

ای جان دلم انشاالله که همشون به واقعیت می‌پیوند عزيزم  برای سلامتی نی نی قشنگت و انشاالله مثبت ...

سلام نسرین جان من دست چپم درد شده بنظرت علتش چیه؟

خیلی میترسم 😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام نسرین جان من دست چپم درد شده بنظرت علتش چیه؟ خیلی میترسم 😔

سلام عزیرم نمیدونم ولی منم درد داشتم هم دست چپ هم پاس چپ س چ کردم گفت گرفتگی عضلات و یکی از نشانه های بارداری 

اگه درد شدید حتما پیگیر باش 

عوارض دارو هم هست عزيزم 

این در و ها کلی عوارض داره 

سردرد 

بدن درد 

شکم درد و.... 

حالا شاید بچه ها دیگه تجربه ای داشته باشن صبر کن پیامت رو ببین 

اگه زیاد شد یا دکتر برو یا به مرکزت اطلاع بده 

من یه حالتی بود انگار قلبم بود میزد به دستم چنین حسی داشتم 

سلام عزیرم نمیدونم ولی منم درد داشتم هم دست چپ هم پاس چپ س چ کردم گفت گرفتگی عضلات و یکی از نشانه ها ...

واقعا شما هم همین حس رو داشتید؟

انگار خوابه دستم.

پاهام اونروز یخ کرده بود جوراب پوشیدم خوب شد.

امروزم آستین کوتاه پوشیده بودم باد کولرم بهم میخورد.

میگم شاید خونرسانی نمیشه ب دستم

سلام عزیرم نمیدونم ولی منم درد داشتم هم دست چپ هم پاس چپ س چ کردم گفت گرفتگی عضلات و یکی از نشانه ها ...

از روز چند اینجور میشد؟

دارو استرادیول هم داری؟

چند روز بود؟

من امروز روز ۴ هستم الان اینطور شدم.

واقعا شما هم همین حس رو داشتید؟ انگار خوابه دستم. پاهام اونروز یخ کرده بود جوراب پوشیدم خوب شد. ا ...

لباس گرم بپوش اره عزيزم منم حس گرفتگی میکردم ولی چون بدنم آتیش بود نمیتونستم لباس گرم بپوشم 

حسم اینجوری بود که انگار قلبم درد میکرد میزد دستم ولی بعد یکی دوروز خوب شدم 

شاید برای سرما باشه مراعات کن 

الان روز چندی عزيزم