2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
خب الان زنگ زدن و گفتن منفیه این از من انشالله بقیتون خوش خبر باشید 

عزیزم حال الانت رو میفهمم چون من خودمم دوبار تجربش کردم.... 

اما عزیزم اینو بهت قول میدم یه روزی حال الانت انقدر محو و کمرنگ میشه که یادت بیفته لبخند رو لبت میاد..... 

به خود من میگفتن یه روزی دو تا فرشته شیطون خواهی داشت باورم نمیشد.... 

حتی یه دونشم تصورش برام دور بود چه برسه به دو تاش..... 

پس عزیزم اصلا ناامید نباش.... 

فقط سعی یه کم استراحت کنی و با انرژی بیشتر و بالا بردن آگاهی بری جلو و با بررسیهای بیشتر و دقیقتر این دفعه انشالله بهترین جواب رو بگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلامممم به به اناجون خوبی عزیزدلم? چندوقت بودنبودی دلم تنگ شده بود خواخربالاخره من اخرین جنینهام ان ...

ای جانمممممم.... 

خدارو شکر پس انشالله + شدی..... 

سرم اینترالیپیتید بود درسته؟ 

انشالللکه به سلامتی بغلش(ون) کنی عزیز دلم.... 

منم خیلی دلم برا این خونه و دوستای گلم تنگ میشه اما خوب یه کم مشغله ها کم سعادتم کرده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دوستمون خیلی ناراحت شدم.  انشالله خودتم مثبت بیای عزیزدلم واینبارمحکم تا9ماه بمونن برات ف ...

منم واقعا ناراحت شدم😞 انشاالله تا ببینم خدا چی میخواد همه چی دست خداست منم راضیم به رضاش 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام آنا جانم، منم برای شما آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم، و محتاج دعای خیرتون هستیم 😍🥰🌹🙏

فدات گلم.... 

لایق باشم همیشه دعاگو هستم.... 

ای جانمممممم....  خدارو شکر پس انشالله + شدی.....  سرم اینترالیپیتید بود درسته؟  ا ...

سلام عزیزم خوبین

یه سوال داشتم شما اطلاع دارین کسایی که جنین اهدایی میگیرن بعد که بچه دنیا میاد توی شناسنامه بچه قسمت توضیحات چیزی دراین مورد مینویسن؟

امروز یکی ازبچه ها گفت شنیدم توشناسنامه یه توضیح مینویسن خواستم بدونم راسته یانه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
ای جانمممممم....  خدارو شکر پس انشالله + شدی.....  سرم اینترالیپیتید بود درسته؟  ا ...

سلام عزیزدلم دسته گلهات خوبن؟ خوش میگذره خیلی دلم تنگ شده بود ذکرخیرت بودمیگفتم تابه اناجون لازمم😍😍😍

اره عزیزم اینرالیپیدزدم یه هفته قبل انتقال و دو روز قبل پی ارپی ودوساعت قبل فیلگراستیم. جنین هاهم دوتابلاست. یعنی بنظرت مثبت شدم؟؟؟ بی بی چک بعدچهارساعت هاله ضعیف انداخت

حق داری عزیزدلم بالاخره دوتافرشته داری که رسیدگی میخوان مارونبین بیکاریم هنوز

دیروز روز8بود زدم. علائم هم هیچی ندارم جزاینکه روز4یه ذره لک دیدم وقطع شد. بعدش الان یکم زیرشکمم حس میکنم داغ میشه

@آتی0223    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام صادق ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله بحق امام صادق ع ب زودی زود حاجت روا به خیر بشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب الان زنگ زدن و گفتن منفیه این از من انشالله بقیتون خوش خبر باشید 

انشالله خدا خودش معجزه اشو بهت نشون میده 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
حق داری عزیزدلم بالاخره دوتافرشته داری که رسیدگی میخوان مارونبین بیکاریم هنوز دیروز روز8بود زدم. عل ...

منم روز ۷ هستم لکه اینا ندیدم فقط دل دردپریودی دارم

منم روز ۷ هستم لکه اینا ندیدم فقط دل دردپریودی دارم

انشالله مثبتی عزیزدلم😍😍😍

من اخه اون لک هم که دیدم جزیی بود شیاف اضافه کردم

به اینهانیست واقعا واعتمادنمیشه واعتنا نبایدکرد... چون من سری پیش هرچی که علائم مثبتی بود داشتم هایعنی همه چی درحدی که همه میگفتن مثبتی ولی منفی شدم.الان هم ازاون میترسم

انشالله مثبتی عزیزدلم😍😍😍 من اخه اون لک هم که دیدم جزیی بود شیاف اضافه کردم به اینهانیست واقعا و ...

انشالله جفتمون مثبتیم

سلام عزیزم خوبین یه سوال داشتم شما اطلاع دارین کسایی که جنین اهدایی میگیرن بعد که بچه دنیا میاد ...

نه عزیزم با اطمینان کامل بهت میگم اصلا ثبت نمیشه چون من کسی رو سراغ دارم که تو‌ شناسنامه ثبت نشده