2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
ای جانن چه خوبه هم رنج هستیم. من فکرمیکردم اکثرا بالاترن تودرچه حالی عزیزم؟  

میدونید فرق شما که سنتون کمتره با ماهایی که سنمون بیشتره تو چیه اینه که شماها حوصله و تحملتون بیشتره انشالله مادر که بشید حوصله بچه داریتون بهتره ولی ماها دیگه حتی حوصله بچه داری هم نداریم خیلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا پاتو گرم نگه دار جوراب بزار پات باشه خیلی مهمه جریان خون داشته باشید و اینکه لطفا راه هم برید ک ...

سلام عزیزم ممنون بابت راهنمایی.

واقعا هم پاهام سرده لباس ساحلی بدونه شلوار میپوشم

نمیدونستم باید جوراب پام کنم.

تاکی باید جوراب پام باشه‌؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

سلام دوست جونام شبتون بخیر باشه   

امروز غروب جوابم حاضر شد برای یک لحظه باتمام وجود رسیدم آخر خط صفحه.......جوابم خیلی داغون بود باید به سرعت بستری میشدم همسرم نبود به مدت یک ساعت  انگار یک سال عمرم رفت به زور با بغض با آزمایشگاه حرف زدم خودمو یه لحظه باختم ولی باز م گفتم خیره نمیدونید چه حالی بودم 

خواست خدابود یهو  زنگ زدم آزمایشگاه بامدیرت صحبت کردم گفتم آقا از جواب من مطمئن هستین با این جواب برم که بستری میشم هیچ موندم چه جور زنده بمونم.خلاصه اوناهم  دوباره نیم ساعت بعد خودشون زنگ زد ن باکلی عذر خواهی برای اولین بار جواب اشتباه شده بود  وای بچه ها نمیدونیم که من چه حالی بودم  

صفحه دوم ورق خورد جوابم نسبت به دیروز خیلی بهترشده بود لطف خدا عنایت ائمه ودعای دوستای عزیزم.امیدوارم خدا تا آخرش همراهمون باشه ومعجزه هاشو بهمون نشون بده

خیلی دوستون دارم.  هر کدومتون یه دونه اید  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوست جونام شبتون بخیر باشه     امروز غروب جوابم حاضر شد برای یک لحظه باتمام وجود رس ...

وای خداروشکرررررر الحمدلله 

خدایاشکرت ک تنهامون نمیزاری

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم ممنون بابت راهنمایی. واقعا هم پاهام سرده لباس ساحلی بدونه شلوار میپوشم نمیدونستم باید ج ...

من دو هفته ی انتقال تا ازمایش یه جوراب ضخیم پام بود.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بله درسته بیشتر آلرژی ولی ممکنه خدای نکرده عفونت هم باشه؟ من رژیم پروتئین گاوی رو رعایت کردم یک هفته ...

با دکترش در میان بذاری بهتره فداتشم. انشالله چیزی نیست😘

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون ۲ سال اول خیلی سخت میشه ،بعد دو سالگی راحتر میشی ،بیار بچه های تاپیک برات نگه دارن 😉 ما که ...

حرف دلمو زدی خواهر کاش جایی بود همه جمع میشدیم همونجا من اینارو تحویلتون میدادم خودم یه چرت میخوابیدم😂😂😂😂😍فکرشم لذت بخشه😂

خداياشكرت....❤️ 
خداااابهت توان بده با پوست و استخون تك تك حرفاتووو در ك ميكنم من همسرم همش ميگفت خدا بهت رحم كرد يكي ...

ای جان دلم😂من امشب گذاشتم پیش همسرم یک ساعت بمونن برم خرید یه بیست دقیقه بعدش زنگ زد گفت میشه بیای خونه نمیتونم نمیشه😐😐😐چه کنیم خواهر 😂😂

خداياشكرت....❤️ 
بچه هامن احساس میکنم عفونت گرفتم.میگم نکنه شیاف پروژسترون ازشب میزارم تاصب میمونه اون باعث عفونت بشه ...

عزيزم شیاف واژینال میزاری اگه خارش داری بخاطر اون نگران نباش عفونت نیست یک ساعت بمونه کافی جذب میشه بعدش خودت رو بشور 

بخاطر شیاف چون منم دفعات قبل دقیقا یه حس عفونت خارش داشتم 

به شیاف حساسیت دارم اینسری آمپول داد بهم دکترم