2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
چرا من هنوز دارم می خورم ۳۵ هفته تمام هستم می ترسم سز فوری بشم خون ریزیم کنترل نشه !

دکتر من که گفت ۲۸ هفته باید قطع بشه نمی دونم عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی گلم و۵.۵ بود وزنش خداروشکر ولی من الان درگیر ببخشید مدفوعشم بتارگی متوجه شدم که مدفوعش بلغمی ...

خداروشکر.یک ماه چقد اضافه کرده بود؟

نشنیده بودم تا حالا ان شاالله که بزودی خوب بشه دختر قشنگمون اسم نی نی چیه؟البته اگه دوست داشتی بگو😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون گفتن بهم تا ۳۶ بخور من بخاطر پیچ خوردگی بند ناف  نمی دونم دقیق کی زایمان می کنم نگران ...

چقد زیاد تا ۳۶ . من اطلاع زیادی ندارم عزیزم شرمنده

دکتر من میگفت نباید بیشتر از ۳۰ هفته مصرف بشه

عزیزم الهی بسلامتی بغلش کنی. بخدا دوقلو داشتن شاید خیلی قشنگ باشه اما اگر بخوای تنها بزرگشون کنی تاز ...

عزیزم من درکت میکنم چون با یدونه بچه اونم بعد ۶ سال تلاش الان به هیچ کاری نمیرسم کاملا دست تنهام واقعا سخته. بازم خداروشکر

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم من درکت میکنم چون با یدونه بچه اونم بعد ۶ سال تلاش الان به هیچ کاری نمیرسم کاملا دست تنهام واق ...

عزززیزم😩تنهایی واقعا سخته خوب میفهمم😞بله بازم خداروشکر

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم ولی مربوط به الرژی هستش این‌موضوع 

بله درسته بیشتر آلرژی ولی ممکنه خدای نکرده عفونت هم باشه؟ من رژیم پروتئین گاوی رو رعایت کردم یک هفته ولی هنوز هست نمیدونم دیگه چیا رو حذف کنم که اوکی شه. 

التماس دعا عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خداروشکر.یک ماه چقد اضافه کرده بود؟ نشنیده بودم تا حالا ان شاالله که بزودی خوب بشه دختر قشنگمون اسم ...

وای واقعا دقیق یادم نی میرم تو دفترچش نگاه میکنم حتما میام میگم عزیزم واقعا چقد بده من انقد حافظم ضعیف شده خودم متعجبم. شما یکماهگی چقد...

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت