2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
منم دیدم، همسرمم دیده ولی گفتم ببینم شما می‌بینید تو عکس زیاد واضح نیست ولی تو یک دقیقه کم کم هاله ا ...

منم هاله میبینم عزیزم😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبی گلم چی شد چندتا جنین برات تشکیل شد؟ انشالله هر ۸ تاش جنین شده باشه

سلام دوستم ممنون که یادم بودی والا توی برگه نوشته بود باید حضوری بریم تا تعداد بگن منم فعلا نتونستم برم تهران احتمالا بعد از تعطیلات برم برگه جنین بگیرم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهر دوشنبه اچ سی جیم بوده گفتم وایستم تا جمعه اگه زیر یک دقیقه رنگ بگیره که مثبته اگرم نه اثر ...

اها راستی بی بی چک دوم و سری صبح با اولین ادرار زدم زود رنگ گرفت سومی رو نه ادرار رقیق بود یکم دیرتر رنگ گرفت

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدات شم عزيزم خدا کنه امیدوارم خدا نا امیدم کنه  روز هفتم سه تا جنین بلاست

میدونم چی میگی منم یه ترسی دارم ولی توکل ب خدا کردیم ب خودش سپردیم ناامیدمون نمیکنه مخصوصا تو این روز 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من میبینم عزیزم رنگ‌داره مبارک باشه عزیزم🥰🥰🥰

فدای شما دوستان ممنونم از همگی میدونم زود زدم ولی یازده سال آرزو بچه تو دلم مونده بی بی چک نزده بودم تا الان امروزم دلمو قرص کردمو زدم توکل به خدا