2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
مرسی عزیزم ان شاالله عددش ۲۶۱۱😍😍اصلا باورم نمیشه قسمت همه ی بچه ها 

مبارکه ‌.  بفرما کادوتو امشب حضرت معصومه داد ‌ انشالله نی نی یا نی نی هات بشن چشم و چراغ خونتون 

خدای من خدای معجزه هاست . 

وای چه تاپیکی خودش یک پرونده پزشکی 

و پوشه سوابقه😍

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله ایشالله . من دخترمو از حصرت معصومه گرفتم . یه دست لباس نذر کردم . وقتی دنیا اومد رفتم برای د ...

خداروشکر.خداحفظش کنه.منم نذرکردم ایشاالابرم حرمش اونجاپول بندازم حرمش.

سلام به همه دوستان امیدوارم همه صاحب فرزندان سالم زیبا و باهوش بشید. سال ۹۱ ازدواج کردم دوتا سقط چند تا ای وی اف ناموفق ۳ تا ای یو ای منفی وووو.... قرار بود ماه پیش برم برای انتقال دباره منتظر بودم عادت بشم ک دیدم ۵ روز گذشت و عادت نشدم در کمال تعجب و معجزه الهی در زمانی ک اصلا انتظارشو نداشتم باردار شدم دیروزم سنو قلب رفتم خدا رو شکر همه چی اکی بود. الان فقط روزی ی آمپول انوکساید میزنم و قرص فولیک اسید میخورم. برام دعا کنید این بچه سالم بیاد تو بغلم . برای هر کس ک دوست داره این معجزه رو آرزو میکنم😘😍❤❤❤

سلام به همه دوستان امیدوارم همه صاحب فرزندان سالم زیبا و باهوش بشید. سال ۹۱ ازدواج کردم دوتا سقط چند ...

خیلی مبارکه عزیزم.ایشاالاهمه چی خوب باشه به سلامتی بدنیابیاد.برای ماهم دعاکن عزیزم

ااااا باال دی فک نکنم تخمک گذاری انجام بشه ولی بازدقیق نمیدونم.ایشاالاهیچی نیس استرس نداشته باش

آره ماه پیش ک پرسیدم گف میشه و بعضی ها هم راه ال دی تخمک گذاری هم دارن. کاملا دردای تخمک گذاری و ترشحاتش. فقط تفاوتش اینه علاوه بر تخمدان ها رحمم شدید درد داشت . البته الان شکر خدا کمتر شده. موندم از چیه نگران شدم ک نکنه اون تو مشکلی پیش اومده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا امیدی نباشه عزییزم؟ ایشالله با آزمایش مثبت دلت شاد میشه و میای ما را هم خوشحال میکنی. 🙏🏻🙏🏻 ...

قربونت برم عزیزم

پنجشنبه وشنبع انشاالله

میخواستم فردا برم

چون بیبی شبم هاله گرفته ابجیم میگه همون پنج‌شنبه برو

بعد از چند دقیقه افتاد هاله هم باشه ولی زود بیوفته مطمین باش مثبتی من خودم استاد بیبیچکم

زیر ده دقیقه

فکر کن وضوع گرفتم زدم با خودم اوردم گذاشتم رو رو دراور دو رکعت نماز هدیه ابوالفضل خوندم اون رنگ گرفته بود

بچه ها من يكشنبه يكم لك ديدم بروي خودم نياوردم خيلي جزيي بود ولي الان قشنگ مشخص بود

فردا زنگ بزنم مركز ببينم چي ميگن لامصب بااينكه همه ميگن طبيعيه ولي تا ادم ميبينه ناخوداگاه تهدلش خالي ميشه