2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684508 پست
هانیل جان من ۲۹ ساعت ۸انتفال دادم الان ی هاله نباید بود

عزيزم ى كم ب خودت آرامش بده و بهش توجه نكن

من براى آرامشت صلوات ميفرستم

صبور باش تا روز ازمايش

اينجورى استرس باعث ميشه خداى نكرده افت بتا هم داشته باشى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم علوم پزشکی شهر یا استان تو مراحل اول درمان هم میشه بعد چه مدارکی باید ببری و چی بگی؟ ضامن ...

عزیزم من خودم تو مرکز استان زندگی میکنم و بردم معانت درمان دیگه نمیدونم برا کسی که تو شهرستان زندگی میکنه باید ببره استان یا تو شهر خودشم قبول میکنن نه مهم نیس تو سیکل هستی یا نه فقط باید نامه از مرکز ناباروری شهرت بیاری که توش نوشته باشه شما ناباروری داری من خودم کارام تهران بود و مرکز ناباروری شهرمون پرونده نداشتم ولی  وقتی مراجعه کردم مدارک تهران خودمو نشونشون دادم بهم نامه دادن برا معاونت درمان دیگه نامه رو آوردم برا معانت درمان اونام اسمم نوشتن و گفتن نوبتت بشه باهات تماس میگیریم حدودا یه ماه طول کشید تماس گرفتن و معرفی شدم به بانک اونجام آره ضامن بردم اونم کارمند که گواهی کسر از حقوق داشته باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داري خيلي استرس داره ولي ان شالله چهارشنبه مياي ميگي همه چي عاليه و خيالت تا حدودي راحتتر ميشه😍 ...

دفعه قبل تبریز رفتم پریناتولوژیست سونو کرد اما الان شهرستان‌میرم دیگه نمی دونم چطوره پزشک سونوگرافیه تعریفشم میکنن 

بنظرم تا روز آزمایش بی بی چک نزنید..همش استرسه..استرسم خودش برا لانه گزینی سمه... من که خودم سه تا ...

عزیزمی چقدر با حالی ! ان شالله که نی نی (ها ) بسلامتی بیان بغلت و لذت ببری .  چه ایده خوبی کاش هم ما منتظرها هم مثبت بشیم و عقده  بی بی  مثبت رو بعد از آزمایش مثبت دربیاریم     

هانیل جان من ۲۹ ساعت ۸انتفال دادم الان ی هاله نباید بود

عزیزم امروز میشه روز یازدهم، هنوز سه روز مونده تا آرمایشت، بله ممکنه حتی هاله هم نیفته بی بی چک احتمال خطا هم داره، بهر حال باید ادامه بدی تا روز آزمایش، از الان هم نگرانی و ناراحتی به خودت نده. ببین من هفته پیش از سر کنجکاوی بی بی چک گذاشتم یعنی اول هفته هفت بودم، گفتم الان دیگه باید سیاه بشه چون بتا خیلی رفته بالا، بعد دیدم خط پایینش از بالایی حتی کمرنگتر شد، اونم چند تا بی بی چک نه یدونه. دیگه مردم و زنده شدم فقط خدا می‌دونه چقدر گریه کردم بعد رفتم آزمایش دادم دیدم شکر خدا مشکلی نیست بی بی چکها مشکل داشتن !!! 👊😒😏

پس خیلی اعتباری بهشون نیست، با آرامش صبر کن تا روز آزمایشت، توکل بر خدا ان شاالله که خیره و مامان شدی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

انوکسا میشه قسمت ران بزنم؟ دور نافم کبود شده یخ  میزارم دیگه هم یک کمتر کبود میشه ولی کبودی داره کسایی که تا آخر بارداری دارند دیگه باید کلا کبود میشند😁

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

🌷🌷🌷

بچه ها ميوه هاى فصل كدوماشون بد هستن نميشه خورد؟

من تو يخچال زردآلو و توت فرنگى و گيلاس دارم و چندتا دونه پرتقال و ليمو شيرين ميشه خورد اينارو؟ ضرر نداره؟

🌷🌷🌷

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها چه خبر از معجزه۹۷،؟

سلام

خبر از چ لحاظ؟ صبح همين دور و بر بود😅

انوکسا میشه قسمت ران بزنم؟ دور نافم کبود شده یخ  میزارم دیگه هم یک کمتر کبود میشه ولی کبودی دار ...

عزيزم شما انتقال ندادين درسته؟

چرا قبل سيكل انوكسا دارين؟

🌷🌷🌷 بچه ها ميوه هاى فصل كدوماشون بد هستن نميشه خورد؟ من تو يخچال زردآلو و توت فرنگى و گيلا ...

مشکلی نداره عزیزم بخور فقط توت سفید کمتر بخور، مابقی کلا در احد اعتدال هیچ کدوم مشکلی نداره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله بادلخوش برميگردى و نى نى ها ميچسبن بهت و ميمونن تا ٩ ماه من ديروز خيلى خدارو قسم دادم ب خ ...

ای جان عزیزم چقدرخوبی شما قربونت برم یک دنیاممنون قطعاشهدا دست خالی برنمیگردونن

منم اینجا منتظرم دکتربیاد انتقال بده

من ك ى دونه برام انتقال دادن😍 اون يكى رو گفتن رشدش خوب نبود و اوت كردن ك جلو رشد اينو نگيره ...

ای جوننممم ایشالله همون یدونت روخدانگهداره, چه دیدی خداروشایدهمین تقسیم شد ودوتا دوقلوی همسان شدن😍😍😍بیان انشالله بغلت عزیزدلم. منم اینجامنتظرم برای هممون صلوات میفرستم