2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

بنظرم تا روز آزمایش بی بی چک نزنید..همش استرسه..استرسم خودش برا لانه گزینی سمه...

من که خودم سه تا انتقال داشتم هر سه تا بعد از آرمایش بی بی زدم.سه تا هم مثبت..دیگه حسی به بی بی چک مثبت ندارم😅😅

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا توکل بخدا هرچی خدای بزرگ بخواد, اینبار فقط دعاوتوسل میکنم دیگه نمیخوام هی خودمو اذیت کنم وا ...

ان شاالله ب سلامتی بری شکم پر برگردی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الهی هیچکس به شرایط من نباشه تو دنیا بقران بغض گرفته گلو مو دارم.خفه میشم دورم شلوغه دلم ی جای خل ...

عزیزم امیدت و از دست نده  هنوز مونده تا ازمایش خیلی بچه ها روزه دوازده سیزده هم چیزی ندیدن ازمایششون مثبت شده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
استرادیول ها رو ساعت گذاشتم ولی انوکسا نداشتم حواسمم نبود، نپرسیدم چ وقت از روز بزنم، دیروز 9 و نیم ...

ب من گفتن از امروز هرتايمى زدم فرق نداره بقيه روزها رو همون تايم ادامه بدم

منم مثه قبل ك پروژسترون رو هشت و نيم صبح ميزدم انوكسا هم انداختم صبح ك هردو رو باهم بزنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم چشم عزیزم انشالله حتما, ممنونم که هستید ودلگرمی میدین, صبح بخدابه شهدا توسل کردم واسه همم ...

من ك ى دونه برام انتقال دادن😍

اون يكى رو گفتن رشدش خوب نبود و اوت كردن ك جلو رشد اينو نگيره

الان يكى ي دونه ى مامان تو وجودمه😘😘❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره بابا توکل بخدا هرچی خدای بزرگ بخواد, اینبار فقط دعاوتوسل میکنم دیگه نمیخوام هی خودمو اذیت کنم وا ...

ان شاالله بادلخوش برميگردى و نى نى ها ميچسبن بهت و ميمونن تا ٩ ماه

من ديروز خيلى خدارو قسم دادم ب خون شهدا و چشم هاى انتظار مادر و پدر شهيدهاى گمنام

راستش از خيلى قبل ى چله صلوات واسه شهدا برداشتم واسه خودم و اون ك تموم شد ادامه دادم و هرروز فرستادم و الان چله دوم رد كرده و من همچنان ب نيت همه خانمهاى منتظر و سبز شدن دامنشون ميفرستم صلواتهارو

ان شاالله ك خدا از من روسياه قبول كنه 🙏🙏🙏و حاجت دلهاتون رو بده مخصوصا شماها ك تو اين تاپيك هستين🌷🌷🌷