2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
ممنون عزیزم نمیدونستم خوبه بهم گفتی. دیگه هیچ دارویی باهم تداخل نداره؟ من تیرویید هم میخورم صب ناش ...

استرادیولو تیرویید وپرندزولونم اگه داری اینام تداخل دارن باید دوساعت فاصله بندازی 

من هفته پیش خارش بارداری داشتم، یکی از آنزیم هام هم رشد کرده بود پلی هنوز تو رنج بود. منو فرستاد پیش ...

واقعا زودتر میخوان از شر ماها راحت شن!! وقتی همه چی خوبه نمیدونم چرا اینجوری میکنن اما خداروشکر برات همه چی حوبه نگران نباش اصلا. تو امپول ریه زدی؟؟ دیگه منم یکشنبه بگذره دیگه واقعا مهم نیست هروقت گفت میرم برا سزارین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ققنوس۶۶ @هیوا۷ ماها باهم بودیم خدا کنه هممون باهم بهترین موقع زایمان کنیم منم همش دوسدارم ۳۸ ه ...

ایشالا ایشالا عزیزم خداکنه زمان خوبی باشه برامون. بهترین حالته ۳۸ و چندروز... من این سری اب دور جنینم ۱۵ بود بهش گفتم نباید الان این ماه اخر کمتر باشه گفت نه اوکیه!! اما قبلا هروقت گرفته بوذم ۱۲ ۱۳ بود. اون سری چند بودی؟ ارره منم هی به دکترم گفتم نگه داریم فلان گفت بنویس امضا کن مسئولیتش با خودت 😐اینقد ادمو میترسونن به مرگ میگیرن به تب راضی شیم

استرادیولو تیرویید وپرندزولونم اگه داری اینام تداخل دارن باید دوساعت فاصله بندازی 

وای من باهم میخوردم این دوسه روز 

الان ترتیب خوردن استرادیول بهم بخوره اشکال نداره؟

۸ صبح میخوردم ۱۰ صبح بخورم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
نترس سه ماه اخر خصوصااا ماه اخر اضافه وزنت بيشتر ميشه منم مثل شمااا بودم بازم بااين حال تا اخر باردا ...

دیروز تو سونو بهم گفت جنین رشدش خوبه.ولی بریچه. یعنی پاهاش پایینه..گفت مشکلی نداره فقط گفت اگر نچرخه ممکنه نتونی بعدا طبیعی بیاری.منم گفتم بهتر...بنظرت ممکنه چون بریچه شکمم زیاد بزرگ نشده؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام عزیززم فکر کنم فقط کاریوتایپ نبود فاکتورای بیشتری بود ولی هنوز چک نکردم چه چیزایی بود نه عزیز ...

آره به منم گفتن سرم آی وی آی جی و پردونیزولون نمی خوای. البته مشکل انعقادی داشتم که هم آنوکسا ۴۰۰۰ تجویز کرد و هم آسپرین رو گفت کلا هر روز مصرف کن که من با یه متخصص خون مشورت کردم گفت چون کم خونی نباید بخوری. 🤔 که چون دکتر زنانم هم گفت نخور، نخوردم.

نظر دکتر زنانم درمورد سرم متفاوت بود و گفت چون یه فاکتورت مشکل داره بزن. دفعه دوم آی وی آی جی رو روز انتقال زدم که منفی شدم، دفعه سوم نزدم و فقط یبار بعد مثبت شدن اینترالیپید زدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ایشالا ایشالا عزیزم خداکنه زمان خوبی باشه برامون. بهترین حالته ۳۸ و چندروز... من این سری اب دور جنین ...

برا من خیلی بالا بود ۲۲/۵ بود! منم ازون روز قندمم هر روز دارم میگیرم دیگه خیلی خوراکمو رعایت کردم از ترسم خدا کنه برسوننمون حداقل به ۳۸ هفته و‌۲ روز من همونم راضیم فقط به ۳۸ برسه 😬🤦🏻‍♀️ برا ساک بیمارستان ۱ بسته پوشک ببرم ؟؟؟؟ یا چندتا ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍