2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
میگم یه سوال چرا اکثراً آنوکسا دارن ولی ب من ندادن؟ برای مرحله ی خاصی از میکرو هست؟  ببخشید خی ...

به من از روز انتقال داد، دفعه پیش اصلا نداشتم. همه حتما براشون تجویز نمیشه عزیزم نگران نباش

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم سه تا رو باهم بخورم اخه ۱۰۰۰دوز ال ارژنینم سه تاهم باید بخورم  مرسی عزیزم انشالله تمام من ...

عزیزم به نظرم دو تا کافیه، همون دو تا ناشتا یا آخر شب بخور نیازی به ۳ تا نیست

ببخشید زیاد سوال میکمم اونوقت اسپرین با استرادیول تداخل نداره استرادیولمو ۸و ۴و ۱۲ شب میخورم

نه دیگه چاره ای نیست همون یک ساعت فاصله هم خوبه، اینطوری آب هم زیاد میخوری که عااااالیه

حالا دکتر من گف استرادیول ها رو باهم نخور تقسیم بندی کن

برای اینکه دوز دارو در طول روز بصورت مناسب و کافی داخل بدنت باشه چون طول عمر دارن داروها، در طول روز تقسیم کنی بخوری خیلی بهتره.

اسپرین با هپارینم باید فاصله داشته باشهاخه روزی دوتا بزنم هپارین چه جوری ده ساعت فاصله بدم

خوب اینا رو یا هر ۸ ساعت تنظیم کن یا هپارینا 12 ساعت یه بار باشه آسپرینم بینشون باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم یه سوال چرا اکثراً آنوکسا دارن ولی ب من ندادن؟ برای مرحله ی خاصی از میکرو هست؟  ببخشید خی ...

عزیزم انوکسان برا کسایی هست که مشکل انعقادی دارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من متفورمینمو با الرژنین خوردم به نظرت تداخل نداره فقط همین دوتام مونده تداخل داشته باشن

🤣😅🤣

گلم ال آرژنین بهترین حالت مصرفش ناشتاست، متفورمین باید بعد غذا خورده بشه متفورمین رو با معده خالی نخور اصلا

بچه ها من از این جعبه های نگهدارنده دارو استفاده میکنم که هم یادم نره تمام قرصامو بخورم هم مرتب باشن ...

چقدر مرتب آفرین 👏👏👏 من خیلی دارو دارم و رنگهاش نزدیک به همه باید داخل ظرف خودش باشه وگرنه جابجا میخورم ولی خیلی عالی بود 👏👏👌👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها منم فردا صبح ميرم واسه بار دوم انتقال🥺 استرس گرفتم نميدونم چرا توصيه اي ندارين بهم بگ ...

ارامش عزیزم فقط خدا باید بخواد منم برایه بار سوم میرم ولی تو انتقال تا میتونی سرتو بالا نیار میگن به رحم فشار میاد