2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست
من از دیروز با قرص تیرویید درگیرم دکتر بهم نگف کامل بخورم یا نصف فقط روش نوشته بجز جمعه و دوشنبه منم ...

عزیزم نه و یک دهم بوده؟

تی اس هاشت؟

اگه اینطوری بوده احتمالا همون یه دونه باشه اگه یک و نه دهم هست احتمالا نصف قرص بوده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آناجون از راهنماییتون. برای شما آندومتریوز باعث درد لگن هم شده بود؟ من قبلا سر استخوان لگنم درد ...

بله موقع پریودی درد وحشتناک لگنی داشتم.......

درد حین ن ز د ی ک ی هم داشتم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی اطلاع داره شهرستانهای دیگه ای وی ای جی رو برای انتقال تایید میکنن یا نه؟ من اهل همدانم ز ...

عزیزم من شنیده بودم شهرستان راحتتر تایید میکنن دنبالش برو حتما شاید شانس بیاری تایید بگیری......

به هلال احمر شهرتون برو ایشالله تایید بگیری......

فقط زده 1/.میلی گرم

همون ۱۰۰ میکروگرم هست. شما که بارداری باید زیر ۲.۵ بیاد. حتما پیگیر باش و چندهفته بعد دوبار آز بده ببین پایین میاد یا نه. چون دوز مناسب با تغییر مقدار دارو و تعداد روزهای مصرف باید تعیین بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
فقط زده 1/.میلی گرم

بقول دوستان آلمانیشو بگیر. بهتر جواب میده. منم tsh ام ۲.۷۷ بود با داروی ایرانی دوماه مصرف کردم پایین نمیومد. آلمانیشو گرفتم یه ماهه شد ۰.۶! 

بقول دوستان آلمانیشو بگیر. بهتر جواب میده. منم tsh ام ۲.۷۷ بود با داروی ایرانی دوماه مصرف کردم پایین ...

وسوسه م کردید ایرانیارو بریزم دور المانی بگیرم  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم من شنیده بودم شهرستان راحتتر تایید میکنن دنبالش برو حتما شاید شانس بیاری تایید بگیری...... به ...

انا جون برای جنین فریز چند روز جلوتر باید سرم بزنی؟یادم نیست توکلی بهم گفت چند روز قبلش بزنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان روزتون بخیر آنا جون میشه لطف توضیح بدی که آزمایش ایمنی وانعقادی از چه چیزایی آزمایش میگی ...

ازمایشه خونه 

منتها حدود 20تا لوله خون میگیرن  

وسوسه م کردید ایرانیارو بریزم دور المانی بگیرم    

بسته ای ۲۲هزارتومنه.هر بسته فکرکنم پنج ورقه که هر ورقش ۲۵ تاییه. بنظرم میارزه.

بسته ای ۲۲هزارتومنه.هر بسته فکرکنم پنج ورقه که هر ورقش ۲۵ تاییه. بنظرم میارزه.

مخم هنگ کرد یاس جون...خخخخخ

یاد سوالای ریاضی افتادم که میپرسید ایکس رو پیدا کنید  حالا چند تا شدن اینا